Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Harleyji se dogodine vraćaju u Biograd!

Autor: Velimir Brkić

13.05.2013. 22:00
Harleyji se dogodine vraćaju u Biograd!

Foto: Velimir BRKIĆ



Biograđani i svi zaljubljenici u legendarne motore Harley Davidsone, imali su prigodu besplatno se provozati na tom motociklu, mješavini vrhunskih performansi. Na trgu ispred gradske uprave na biogradskoj rivi mogli su birati između četiri modela motora: Softail Slim, Fat Boy, Sportster Roadster i V-Rod Muscle.
– Harley Davidson ove godine obilježava 110 godina postojanja klasičnih motocikala i isto takve dobre zabave, što je prigoda za najavu da se najstariji proizvođač motocikala u svijetu na velika vrata već dogodine vraća u Biograd na More, kazao je dogradonačelnik Marijan Stopfer.
Riječ je o četverodnevnom spektaklu na Danima Harley Davidsona i europskog okupljanja članova Harley-Davidson kluba (HOG) koji je prije dvije godine samo u Biogradu okupilo 25-ak tisuća ljudi iz Europe i ostatka svijeta.
– Sve je gotovo u detalje dogovoreno. A kako spektakl košta čak oko 300.000 eura ili preko dva milijuna kuna, pored Grada Biograda i Turističke zajednice, neophodno nam je sufinanciranje i biogradskih hotelijera i ugostitelja. Svi zajednički možemo i hoćemo zaokružiti financijsku konstrukciju, poručio je Stopfer najavljujući pritom prvi sastanak već za sutra, u srijedu.