Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Karata za koncert još ima!

Autor: Marija Knežević

13.07.2010. 22:00
Karata za koncert još ima!


Nakon zaustavljanja na autobusnom parkiralištu, do hotela Bastion udaljenog nekoliko stotina metara prevest će ga unaprijed spremni mercedes S klase. S njim ipak ne dolazi njegova supruga, njemački model Heidi Klum, niti njihovo četvero djece
Seal danas dolazi u Zadar. Nakon zaustavljanja na autobusnom parkiralištu, do hotela Bastion udaljenog nekoliko stotina metara prevest će ga unaprijed spremni mercedes S klase. S njim ipak ne dolazi njegova supruga, njemački model Heidi Klum, niti njihovo četvero djece.
– S obzirom da nisu tražili ekstra smještaj, odnosno više soba u hotelu za Heidi i djecu, prilično smo sigurni da oni neće doći, kazao nam je Stjepan Felber iz Turističke zajednice.
– Nije tražio nikakav luksuz niti imao posebnih prohtjeva, a iz agencije Lupa Promocija kazali su kako je zatražio posebni beskofeinski čaj PG Tips Tea koji su mu naručili iz Londona. U Zadru će jesti hranu u jednoj konobi, a bitno mu je jedino da bude tradicionalna i organskog porijekla – zaključio je Felber.
Ljetna turneja nakon Budimpešte nastavlja se u Zadru, na parkiralištu kod Jazina, koje je već nekoliko dana zatvoreno zbog pripreme za koncert, odnosno izgradnje pozornice na kojoj će britanska zvijezda nastupiti.
– Organizatori i produkcija prostor nisu zakupili već su Grad Zadar i Turistička zajednica odlučili ustupiti prostor na pet dana, od 11. do 15. srpnja, zbog održavanja koncerta, kazao nam je Zvonimir Višak iz Obala i Lučica. Parkiralište na Đilu spada u četvrtu gradsku parkirališnu zonu i tijekom cijele godine sat parkiranja na njemu iznosi 2 kune i na njemu je ukupno 220 mjesta.
Seal je na svoj fan page na društvenoj mreži facebook (na kojoj ima preko 160.000 obožavatelja) stavio i video koji je kamerom snimio s balkona svoje hotelske sobe u Budimpešti. Uz izražen britanski naglasak kroz video je objasnio da se nalaze u “Pešta dijelu Budimpešte” i nahvalio ljepote grada na Dunavu.
Karata za zadarski koncert još ima, prodaju se po cijeni od 220 kuna, a mogu se pronaći u turističko-informativnom centru na trgu, Dallas music shopu, Intersparu te Adriaticum Travelu na autobusnom kolodvoru. Karte se prodaju i na glavnom ulazu za koncert s Obale kralja Tomislava gdje će biti postavljena blagajna.
Pozornica je jučer već bila gotovo dovršena, s tim da je malo više “izvučena” naprijed u odnosu na one na kojima su na istom mjestu preklani i lani nastupili Zucchero i Lenny Kravitz.