Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Nesvrstani i Vojnički u finalu VAKANZA-e

13.08.2010. 22:00
Nesvrstani i Vojnički u finalu VAKANZA-e


U finalu trećeg po redu Vaterpolskog amaterskog kupa antivaterpolista i neplivača zadarskog akvatorija igrat će Nesvrstani i Vojnički. Debitanti Nesvrstani u neizvjesnom su dvoboju nakon produžetaka uspjeli detronizirati Dišpet (4:3), a ništa manje zanimljiv nije bio niti drugi polufinalni susret u kojem je Vojnički s minimalnih 3:2 slavio protiv Nema labavo.
Praćeni kišom i pogledima 100-tinjak zaljubljenika u vaterpolo, Dišpet i Nesvrstani od uvodnih su minuta započeli u ritmu gol za gol. Tako je bilo sve do isteka posljednje četvrtine kada su uslijedili produžeci. Sjajni Kotlar, vratar Nesvrstanih, pobrinuo se da lanjski prvaci ne iskoriste prednost igrača više, dok je Kuliš iz solo akcije postavio konačnih 4:3. U posljednje tri minute Dišpet je nekoliko puta opasno zaprijetio, no Kotlar je opet bio na visini zadatka.
Gotovo identičan scenarij odvijao se i u drugom finalu gdje je bolja koncentracija i spretnost “vojnika” u završnici odlučila o drugom finalistu.
Finale se igra danas (subota) u 20 sati, a utakmica za treće mjesto na rasporedu je u 19 sati.
Polufinale
DIŠPET3
NESVRSTANI4
(0:0, 1:1, 1:1, 1:1 – 0:1, 0:0)
DIŠPET: Lončar, Tičina 1, Morožin, Barin, Jurin, Marinović, Zrilić, Hržina, Perković 1, Mrva 1, Marić , Uković, Vukić . Trener: Jurica Kurjak.
NESVRSTANI: Kotlar, T. Škulić 3, Čanković, R. Škulić, Zovak, Surać , Milovac, Maričić , Šimičević, Kuliš 1. Trener: Luka Anić.
VOJNIČKI3
NEMA LABAVO2
(0:0, 1:1, 1:1. 1:0)
VOJNIČKI: Antišin, Petrić, Buterin, Rubeša 2, Faračić 1, Sorić, Opačić, Šimičić. Trener: Vinko Fain.
NEMA LABAVO: Gudelj, Knežević, Maras, Šatarić 1, Škrokov, Lovrinov , Peroš, Bukša , P. Plazina 1, L. Plazina.