Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Rock in paradise

13.08.2010. 22:00
Rock in paradise


Ovog četvrtka se na Trgu Pet bunara održao prvi memorijal pod nazivom „Rock in paradise” u čast prerano preminulog Joška Grmoje. Bio je to veličanstven rock spektakl kojeg su u suradnji s udrugom Šigureca priredili Joškovi kolege iz bendova u kojima je svirao.
Čast da otvore koncert imao je band State of mind, gdje je Joško svirao u svojim posljednjim danima. Dečki su napravili odličnu atmosferu obradama The Culta, Stonesa, Velvet revolvera i Deep Purplea. Nakon njih nastupila je kraća stanka, a nedugo nakon toga pozornicu su zaposjeli Joškovi Pussycatsi. Repertoar pomno složen po Joškovom ukusu oduševio je okupljene, koji odavno nisu imali priliku poslušati ovako kvalitetan rock koncert na lokalnoj razini.
Pussycatsi su ugostili u svom repertoaru nekoliko gostiju, koji su kroz sviračke vode imali priliku ostvariti bitne suradnje s jedinstvenim gitarističkim virtuozom Joškom. Koncert je bio odličan presjek hitova iz sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih. Tako se na repertoaru našlo pjesama Bon Jovija, Stonesa, Dire Straitsa, Robbyja Williamsa i mnogih drugih. Samo se nadajmo da će ovaj memorijal postati zadarska tradicija.