Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Ako je suditi po jutru

13.09.2010. 22:00
Ako je suditi po jutru


Nisu bivši kuglači Zadra, iako vidljivo motivirani, uspjeli slaviti protiv onih sadašnjih.
– Očekivao sam ovakav rasplet – rekao je trener Zadra Šime Mijolović nakon uvodne pobjede u sezoni protiv Velebita iz Gospića. Kaže zadarski strateg da nije vjerovao da će igrači iz Gospića doći do iznenađenja, niti kada je u prvom krugu Marko Vidak iznenadio Luku Ukalovića.
– Imamo kvalitetnu momčad i uvijek će se naći četiri igrača koje mogu izvući jedan ili dva kiksa. Čak ni Ukalović nije odigrao toliko loše. Dobro je krenuo, poveo 2:0, no u ključnim trenucima nestalo mu je koncentracije, promašio je dvije kugle i dao priliku bivšem suigraču da dođe do pobjede.
Ipak, kao što ste napomenuli, ostatak igrača je odigrao odlično, tako da ste na poprilično dojmljiv način ušli u prvenstvo.
– Samim tim što nam je nedostajalo samo 39 drva da srušimo rekord kuglane dovoljno govori kako smo odigrali tu prvu utakmicu i u kakvoj smo formi.
Takvu igru valja ponoviti i u drugom kolu, pošto idete u goste vrlo neugodnoj Novskoj.
– Vjerujem da samo spremni da ih ovaj put dobijemo. Stvarno se radi u sastavu koji odlično igra na svom terenu. No, već smo razgovarali međusobno, a sigurno da ćemo i prije utakmice dodatno poraditi na taktici. U dobroj smo formi i imamo dovoljno snage da i u drugom kolu stignemo do pobjede – optimističan je Mijolović.