Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

U petak još jedan “Tribute to Gotham”

13.09.2010. 22:00
U petak još jedan “Tribute to Gotham”


Klub Satir smješten na zadarskim bedemima i ovaj tjedan sa zabavama kreće već u četvrtak. Tada će se tamo održati studentski party pod vodstvom Davora Valčića koji će i ovog četvrtka kao i prošlog u Satiru nastupiti u svojstvu DJ-a i MC-a. Posjetitelje očekuje mnoštvo dobre glazbe, kao i dobre zabave, a vjerujemo da će se naići i na pojedina pića na akcijskim cijenama.
Petak u klubu Satir bit će obilježen u znaku nekadašnjeg kluba Gotham. U sklopu večeri Tribute to Gotham posjetitelje će ponovno dočekati pojedine sitnice koje su činile klub Gotham jedinstvenim mjesto za izlazak. Na ulazu u karakterističnim Gotham opravama posjetitelje će s pićima dobrodošlice dočekati hostese. Također, goste će na šanku posluživati stara postava konobara iz Gothama, a večer će obilježiti i poseban light show program. Glazbu te večeri puštati će Davor Valčić.
U subotu će se u Satiru održati večer s DJ-em Mateom. Na repertoaru će se naći najnoviji hitovi domaće i strane glazbe, odabrani s vodećih top ljestvica.