Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Oprezno na iznenađenje sezone

Autor: Viktor Bogut

13.11.2009. 23:00
Oprezno na iznenađenje sezone

Foto: Vedran SITNICA



Do sada su igrali iznad svih očekivanja. Uspjeli su svladati Zagreb i Pulu i to samo po sebi dovoljno govori o kakvoj se momčadi radi – kazao je Denis Karlović
Prije dva tjedna stolnotenisači Donata doživjeli su prvi poraz ove sezone. Iako su igrali kod kuće, poraz od momčadi Dr. Časla nije bio iznenađenje. Klub koji je (samo) službeno iz Novog Marofa ove sezone je prejak i veliki je favorit za osvajanje titule.
– Mi ćemo tek u doigravanju biti kompletni, kada će nam se pridružiti Tiany Jiang. Poraz protiv Dr. Časla je bio očekivan. Vjerujem da će oni svih dobiti. Nama je ipak primarni cilj ući u doigravanje, a tada će onda biti drukčija priča – rekao je Davor Karlović, igrač Donata. No, to doigravanje tek treba uhvatiti. Ima mnogo momčadi koje su jake, neugodne i koje se žele uvući među prvu četvorku koja će nastupiti u “play offu”. A jedna od takvih momčadi je i Dugo Selo. Naizgled ‘autsajderi’, no već su dokazali da se protiv njih nikako ne smije opustiti. Već su uzeli dva velika “skalpa”. Dobili su Zagreb (branitelje titule) i Pulu. A danas u 16 sati ugostit će Donata.
– Do sada su igrali iznad svih očekivanja. Uspjeli su svladati Zagreb i Pulu i to samo po sebi dovoljno govori o kakvoj se momčadi radi. Imaju tri dobra, podjednaka igrača i neće biti ugodno igrati protiv njih – kazao je trener Donata, Denis Karlović, koji će danas imati na raspolaganju kompletnu momčad, što znači da će u arenu izaći Davor Karlović, Stipe Josipović i Tomislav Kolarek.
– Iako smo možda za nijansu jači od njih, ne možemo reći da smo favoriti. Moramo stvarno biti pravi. Ovo nam je jedan od onih ključnih susreta koji nam u konačnici može donijeti plasman u doigravanje što nam je i cilj – dodao je trener Donata.
U 6. kolu igraju: Dugo Selo – Donat, Industrogradnja – Pula, Vodovod – Frim, Dr. Časl – Split, Zagreb – Libertas.