Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Brudet planuo za po ure

13.12.2013. 23:00
Brudet planuo za po ure


Uobičajena subotnja špica i šušur i ovoga je puta bio prožet blagdanskim ozračjem koji se mogao gotovo opipati prstima u svakoj kaleti, na svakom kantunu i gužvi na Kalelargi.
Unatoč svemu, Zadrani su šetali gradom zadovoljnih lica, a tome je svakako doprinijela još jedna – treća po redu manifestacija – Đir po gradu u znaku brudeta i osoba oboljelih od multiple skleroze.
Naime, svoj prilog ovoj manifestaciji i humanitarnoj akciji jučer su dale Trattoria Canzona, konoba Stomorica i konoba Na po ure koje su pripremile brudet i prodavale ih svojim sugrađanima po simboličnoj cijeni od deset kuna, a sav prikupljeni novac bit će uplaćen na račun Društva oboljelih od multiple skleroze. Obroci su “planuli” za po ure.
– Zadovoljni smo odazivom građana i nastojimo da svake subote do blagdana, osim ove sjajne manifestacije kojom Zadrane nastojimo vratiti u grad i na Poluotok, pomognemo onima kojima je pomoć potrebna upravo u duhu Božića koji je pred nama. Ovaj put za Društvo oboljelih od multiple skleroze – rekla je Danijela Rimanić koordinatorica projekta – Đir po gradu.