Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Klizalište Ledeni park večeras organizira brucošijadu

13.12.2016. 23:00
Klizalište Ledeni park večeras organizira brucošijadu


Na klizalištu Ledeni park večeras se održava brucošijada na ledu. Cijena ulaznice iznosi 20 kuna, a sve karte su numerirane i ulaze u nagradno izvlačenje na kraju večeri.
Organizatori su pripremili bogat fond nagrada: paintball za osam osoba, quad offroad tura s vodičem za 5 + 5 osoba, više nagrada za četiri osobe za adventure park sa ziplinovima.
Na klizalištu i dječjoj igraonici posjetitelje očekuju popularne cijene za obiteljski meni – klizanje, igraonica, kobasice i palačinke. To je samo izbor iz bogatog sadržaja kojega na 1200 metara četvornih klizališta, ugostiteljskog objekta i polivalentne igraonice nudi zadarsko klizalište Ledeni park.
I klizalište je dio manifestacije Advent u Zadru 2016. godine, koja je u Grad u zadnji desetak dana privukla desetke tisuća ljudi. Usporedno s događajima u Ledenom parku, od 18 sati na Trgu Petra Zoranića  nastupaju članovi plesne škole Studio 1. Odmah iza toga od 20 sati na programu je Plesnjak, na pjevaju i sviraju Vili Kalmeta i grupa More. Večer završava blagdanskom glazbom.