Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Igor Jelinić Toto i Ava Karabatić zaljubljeni par

14.01.2011. 23:00
Igor Jelinić Toto i Ava  Karabatić zaljubljeni par


Nakon što su se sa  svojim duetom “Kad si otišla  ti” uspješno predstavili na zadarskom festivalu zabavne  glazbe, Bepo Matešić i David  Ricov odlučili su kako je vrijeme i za videopromociju  njihovog novog rada. Za lokaciju spota odabrana je uvala  na otoku Viru, a zaljubljeni  par odigrali su Igor Jelinić  Toto i Ava Karabatić.
 Do zajedničke suradnje  došlo je zahvaljujući veselici  kod Erika Pavina gdje su Ava  Karabatić i Bepo Matešić zapjevali zajedno. Upoznavanju  je kumovao Igor Jelinić Toto,  Bepu se svidio se njezin temperament, a Avi pjesma i njezin tekst.
 To je inače, prvo zajedničko  snimanje spota Davida Ricova i Bepa Matešića, iako pjevaju već dugi niz godina.
– Ava je jedna mila i draga  osoba, ona plijeni pažnjom  gdje god da se pojavi i jednostavno je čovjek mora voljeti i zbog njene ljepote i zbog  njenog smisla za humor, nije  krio riječi hvale David Ricov,  dodajući kako je upravo ona  idealna osoba za to što im  treba, a to jest da im glumi u  spotu.
 Što se tiče njegovog starijeg  kolege, to je kaže, dugogodišnja i uspješna suradnja.
– Ja i Bepo smo kombinacija  koja prolazi već šest godina.  Kada sam bio mali, Bepo i  Mladen su mi bili idoli s pjesmama “Nije u šoldima sve” i  “Tu je moj dom”. Sreća mi se  na kraju osmjehnula, Bepo i ja  smo se našli za stolom, uzeo  sam harmoniku, on je uzeo  gemišt i tako je pjesma počela.  Jest da me je malo naučio piti  više nego što bi smio, ali to sve  ide u staž posla, prepričava  svoje početke s Bepom David  Ricov, dodajući kako je s njime raditi čast i zadovoljstvo.
– Iskustvo radi svoje, a Bepo  je godinama u poslu i to meni  samo dobro može doći, zaključio je David Ricov.
Zadovoljstvo suradnjom nije krila niti Ava Karabatić.
– Ovo je za mene velika  prilika u životu zbog toga jer  sam još kao malo dijete bila  zadivljena Bepom i Mladenom na Zadarfestu s duetom  “Nije u šoldima sve” i ovo je  moje ostvarenje iz snova i jedna velika životna želja. Bepo  je ne samo izvrstan i kvalitetan pjevač, već i velik čovjek i osoba dobrog srca. Ponosna sam i počašćena što mi  je dao ovu priliku, kazala je  Ava kojoj je ovo inače prvo  iskustvo pred kamerama. Do  sada je nastupala u pojedinim  manjim predstava i mjuziklima po školama.
– Inače, stvarno nikad ne  glumim, možda bi bilo bolje  da nekad glumim, ali ne glumim, poručila je Ava kojoj za  ovu prigodu nije bio problem  skinuti se u ljetnu haljinu,  unatoč nižim temperaturama.  Za odabir “outfita”, kao i u  mnogim prijašnjim slučajevima, zaslužan je njezin otac.
– Imamo takav odnos, a i  volim poslušati njegov savjet  jer stvarno smatram da ima  ukusa, a nekad kad se meni  nešto na prvu svidi, kad  dođem doma promijenim  mišljenje, pa se zato uvijek  volim posavjetovati s nekim,  pojasnila je Ava.
 Sport je režirao Željko Petraš, dok je za snimanje kadrova zadužen Zoran Lučić.  Sve scene snimljene su jučer  na jednoj od virskih plaža koja  je uspjela zadržati štih dalmatinske obale, a opet da njen  položaj odgovara snimateljskim uvjetima svjetla.
– Odabrali smo ovu lokaciju  jer se u pjesmi spominje jedno  ljeto i jedna zgodna dama,  pretpostavljam da je stihoklepac mislio na jednu turistkinju. Ovdje imamo jednu uvalu  koja je još uvijek autentična  kao što bi i trebale izgledati  dalmatinske uvale, no takvih  je sve manje. Ovdje, dakle  imamo Dalmaciju u jednom  izvornom obliku i imamo hridine koje se također spominju  u pjesmi. Vrijeme nas je poslužilo, imali smo sunce što je  zaista bilo jako teško i zamisliti da ćemo moći snimati  ljetnu pjesmu u siječnju, kazao je Petraš kojem je ovo  inače četvrta suradnja s Bepom Matešićem, a ona će se,  kaže i nastaviti.
Kako doznajemo, to će biti  već i za mjesec dana kada se  očekuje snimanje novog spota  i to za pjesmu “Mi imamos  mnogos problemos” Dua Pegla s kojom su Bepo, David i  Toto nastupili na večeri posvećene Tomislavu Ivčiću u  sklopu Festivala zabavne glazbe Zadar 2010.
– Kako je Bepo još uvijek  duhom i tijelom mlad,  možemo od njega očekivati  barem još desetak hitova, sa  smiješkom je zaključio Petraš.
Dodajmo i to kako je autor  pjesme “Kad si otišla ti” Niko  Bulić, a spot bi svjetlo dana  trebao ugledati već kroz desetak dana.
 


Avin otac u drugom krugu izbora za Big Brother


Kako doznajemo od Ave njen otac Ivica Karabatić je sinoć navečer  trebao otputovati za Zagreb, budući da je ušao u drugi krug izbora za novi  Big Brother.
– Zvali su ga agenti i producenti iz Beograda. Velika sam mu potpora  i podrška, mislim da može jako daleko dogurati jer je dosta otvorena i  simpatična osoba. Uz njega sam svim srcem, kazala je Ava, dodajući  kako sigurno misli da će osvojiti srca gledatelja, jer mu motiv za prijavu  nije novac, već izazov, kao i to što se radnja odvija u Beogradu. Savjete  mu je, kaže, dala iste koje i sebi:
– Rekla sam mu da bude svoj jer ljude vole kada si onakav kakav jesi,  zaključila je Ava.