Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Nije upitno tko je favorit

14.01.2011. 23:00
Nije upitno tko je favorit


Kuglači Zadra  danas u 15 sati na Plitvičkim  jezerima nastavljaju svoj put  prema novom osvajanju titule  prvaka Hrvatske. U 12. kolu  Prve lige suprotstavit će im se  Velebit iz Otočca, sastav koji  svoje utakmice igra u izrazito  lijepoj kuglani na Plitvicama.
– Bit će to ugodan put.  Nažalost, nećemo uspjeti malo prošetati jezerima. Ipak  dolazimo samo radi utakmice  – ističe trener Zadra Šime  Mijolović. Velebit je sastav  koji u svojim redovima ima  nekoliko bivših igrača Zadra.  Tu su između ostalih Marko  Vidak i Petar Zubčić i sigurno  je da će cijeli sastav prvoligaša iz Otočca biti izrazito  motiviran.
– Iako se radi o solidnoj  momčadi, koja igra na svom  terenu te ima nekoliko naših  bivših igrača, u ovom dvoboju  smo mi veliki favoriti. Nastupit ćemo kompletni i nadam se da ćemo nastaviti s  igrama koje smo prezentirali  u prvom dijelu sezone – dodao je zadarski strateg.
Dobra najava u nastavak  prvenstva bilo je i Pojedinačno prvenstvo Hrvatske koje se održalo prošli vikend u  Mocirama i na kojemu je  zlato uzeo zadarski kapetan  Mario Baljak, a broncu Luka  Ukalović. Osim obveza u domaćem prvenstvu, Zadrane  krajem mjeseca očekuje i prva utakmica četvrtfinala Europske lige protiv njemačke  Victorije Bamberg.
Raspored 12. kola Prve  lige: Velebit – Zadar, Zanatlija – Poštar, Kandit Premijer – Rijeka, Grmoščica –  Radnik, Željezničar – Zaprešić, Novska – Konikom  Osijek.