Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Uhvaćen 16-godišnjak zbog krađa

14.01.2011. 23:00
Uhvaćen 16-godišnjak zbog krađa


Policijski službenici benkovačke policijske postaje  dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićima u dobi od  22 i 28 godina s benkovačkog područja koje se sumnjiči da su u  siječnju prošle godine, u Kožlovcu iz podruma kuće u izgradnji  ukrali razni vodoinstalacijski materijal u vlasništvu jednog  građevinskog poduzeća iz Novske u ukupnoj vrijednosti od oko  sedam tisuća kuna. Protiv njih slijedi kaznena prijava.
Benkovački su policajci dovršili i kriminalističko istraživanje  nad 21-godišnjakom iz okolice Benkovca kojeg se sumnjiči da  je, početkom siječnja ove godine u mjestu Lisičić iz garaže kuće  u vlasništvu 48-godišnjaka odnio motornu pilu marke „Stihl”.  Pila je vraćena vlasniku, a protiv njega slijedi kaznena prijava.
Policajci Prve policijske postaje u Zadru dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom u dobi od 16 godina  kojeg se sumnjiči da je krajem prosinca prošle godine u Zadru,  na predjelu Dikla, provalio u market „Toni” odakle je ukrao  razne cigarete u vrijednosti od oko dvije tisuće kuna. Također ga  se sumnjiči da je u istom razdoblju provalio i u restoran  „Aurora” u sklopu „Borika” u Zadru odakle je odnio razna  alkoholna pića i sokove u vrijednosti oko 800 kuna. Protiv  maloljetnika je podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Zadru.
Vozili s lažnim registracijama
Na Putu Petrića u Zadru prekjučer prijepodne  policijski službenici Postaje prometne policije u Zadru uhvatili  su 48-godišnjaka iz Zadra kako upravlja automobilom marke  „VW passat” na kojem su se nalazile nepripadajuće registarske  pločice. Istog dana, ali u poslijepodnevnim satima, u Ulici  Franka Lisice u Zadru, uhvaćen je i 18-godišnjak iz Zadra kako  upravlja automobilom marke „peugeot” na kojem su se također  nalazile nepripadajuće registarske pločice.
Protiv obojice vozača podnesene su kaznene prijave zbog  krivotvorenja isprava.
VIP-u ukradene električne instalacije
Tijekom prva četiri mjeseca prošle godine, u mjestu  Šimuni na otoku Pagu, nepoznati je počinitelj s odašiljača u  vlasništvu teleoperatera VIP demontirao i ukrao električne  instalacije u vrijednosti od oko pet tisuća kuna. Protiv nepoznatog slijedi kaznena prijava.