Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

DJ Andrologic ove subote u Sharku

Autor: Irena Jurjević

14.02.2013. 23:00
DJ Andrologic ove subote u  Sharku


Ljubitelji elektronske glazbe i ovaj vikend doći  će na svoje, i to s Andrologicovim cjelonoćnim setom,  iskusnoga zadarskog DJ-a i promotora koji već deset  godina djeluje na sceni.
U subotu u klubu Shark DJ Andrologic će svojim specifičnim ritmom rasplesati svoju publiku do kasnih jutarnjih sati, najavljuju organizatori. Cijena ulaznice je  simboličnih 20 kuna, kako bi se pokrili osnovni izdaci te  podržala elektronska scena u Zadru.
Andrologic (punim  imenom Andrej  Božić) kao DJ vrlo  rano razvija specifičan stil miksanja i  uvijek pažljivo odabire materijal za  svoje setove koji su  sve samo ne “ono  što čujete vikendom u klubovima”.  Svojom izvedbom  techno i tech-house  setova konstantno  dodaje doze groovea od kojih podij  pulsira. Energijom nabijeni setovi su plod svakodnevnog  rada na usavršavanju setova i tehnika miksanja. Iza sebe  ima nastupe u klubovima, na partyjima i na festivalima,  u Hrvatskoj i šire, a sa DJ Monyjem 2006. godine osniva  projekt MANiFEST, kojim uspješno promoviraju elektronsku plesnu glazbu organizirajući događanja gdje često ugošćuju kvalitetne i osobite izvođače kao što su  Pascal F.E.O.S., Jack De Marseille, Paolo Barbato, Petar  Dundov, Robert G. Roy, i drugi.
Za after party je zadužen mladi i talentirani Marko Mota.