Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Napao susjedu jer je hranila mačke u kvartu

Autor: Minja Gugić

14.04.2013. 22:00
Napao susjedu jer je hranila mačke u kvartu

Foto: Zvonko KUCELIN



Zadranin u dobi od 29 godina “zaradio” je optužni prijedlog jer je žestoko verbalno napao svoju godinu mlađu susjedu koja je u njihovu kvartu hranila mačke. Incident se dogodio u subotu u Ulici Mihovila Pavlinovića, a oko 7.30 sati ujutro u mjestu Kali na otoku Ugljanu 60-godišnjak je vikom i galamom narušavao javni red i mir. Razlog navodno leži u činjenici što su mu bez njegova odobrenja ispred kuće postavljeni usporivači prometa – tzv. ležeći policajci, što njemu očito nije po volji.
“Veselja” je bilo i u obližnjem Benkovcu. Naime, tamo je u Vukovarskoj ulici 22-godišnjak u pijanom stanju razbio čašu i potom napao konobaricu u jednom kafiću. I on je naravno, prijavljen zbog narušavanja javnog reda i mira.
Na Obali kralja Tomislava u Zadru tijekom noći sa subote na nedjelju u kafiću je došlo, kako to obično biva, najprije do svađe, a potom i fizičkog sukoba između više osoba nakon čega je 54-godišnjak teže ozlijeđen. Nažalost, nismo uspjeli doznati o kakvim je ozljedama riječ, ali je ovaj Zadranin hospitaliziran u zadarskoj Općoj bolnici. Zadarski su policajci jučer još uvijek obavljali krim istraživanje ovog slučaja.