Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Zadarska Varoš sjajan ambijent za novu reklamu

14.04.2016. 22:00
Zadarska Varoš  sjajan ambijent  za novu reklamu


Producentska kuća Centralna jedinica iz Zagreba prvi put je snimala u Zadru, a odabrali su ga zbog dobre lokacije i susretljivosti Filmskog ureda Zadar
Na nacionalnim televizijskim kanalima ovih dana počinje  prikazivanje reklame za Barcaffe, koja je tijekom prošlog mjeseca bila  snimana i u Zadru. Reklamu potpisuju redatelj Miroslav Terzić i producentska kuća Centralna jedinica iz Zagreba, a njihova ekipa snimala je  u zadarskoj Varoši zahvaljujući susretljivosti Đina i Darija Longina, koji  su svoje stanove ustupili za snimanje.
U romantičnoj sceni, koja se odvija u karakterističnoj mediteranskoj  uličici, mladi par razmjenjuje vrećicu kave preko tiramola koji  se proteže ispod  prozora njihovih stanova. Mia Gvozdić Michl iz Centralne jedinice, koja u reklami i sama ispija kavu, otkriva kako prvi put snimaju  u Zadru, a odabrali su ga zbog dobre lokacije i susretljivosti Filmskog  ureda Zadar. Na snimanju u Zadru, koje u reklami čini samo nekoliko  sekundi, bila je angažirana ukupno 21 osoba.