Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Zadarska županija zaslužuje bolje

Autor: Minja Gugić

14.05.2013. 22:00
Zadarska županija zaslužuje bolje

Foto: Vedran SITNICA



Danas sam ovdje u funkciji potpredsjednika SDP-a i došao sam dati podršku svojim kolegama. Ovaj kraj se ubrzano razvijao, ali protekle četiri godine taj se razvoj više ne osjeća. Došlo je do stagnacije, a Zadarska županija ima nevjerojatne potencijale. Želimo da ljudi shvate da mogu uzeti stvari u svoje ruke i krenuti naprijed s novim ljudima i novim idejama. Uvjeren sam da mi imamo potencijala i sposobnosti da to učinimo. Možete birati između onih koji opet pričaju iste priče, ali oni su odavno svoju priču ispričali – rekao je jučer na konferenciji za novinare Gordan Maras, potpredsjednik SDP-a i ministar poduzetništva i obrta Vlade RH.
Njegova stranačka kolegica Renata Sabljar Dračevac, predsjednica Županijskog odbora te potpredsjednica Glavnog odbora SDP-a i kandidatkinja za županicu Zadarske županije, također je upozorila kako je Zadarska županija godinama pod vlašću HDZ-a te kako su im mnogi na početku lokalne izborne utrke savjetovali da odustanu i da se predaju bez borbe.
– Vjerujem da će naš program EKO-EKO upravo u Ministarstvu kolege Marasa dobiti punu potporu. Nije lako pokrenuti gospodarstvo, ali uz jaku stranku i građane koji će podržati takav stav možemo konačno povesti Zadarsku županiju iz ovog apatičnog stanja u ekonomiju novog doba, u europsku regiju – zaključila je kandidatkinja za županicu iz redova SDP-a.