Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Djevojke iz Novog Sada raspjevale i rasplesale Zadrane

14.05.2016. 22:00
Djevojke iz  Novog Sada  raspjevale i  rasplesale  Zadrane


The Frajle uspijevaju ono što je mnogima neshvatljivo- stvoriti pravu romantičnu interakciju s publikom, čime potpuni stranci postaju zaljubljeni parovi
Grupa The Frajle konačno su održale koncert i za svoje zadarske ljubitelje i to u Arsenalu.   Četiri dame iz Novog Sada, Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča je u taj zadarski prostor  došla poslušati uglavnom ženska publika.  
Članice ovog benda su prije nekoliko dana u intervjuu za Zadarski  list kazale kako su Zadar već privatno posjetile te da im se  jako svidio i  da im je prelijep.
– Bile smo tu na odmoru i otkrile  Morske orgulje koje su nas toliko  impresionirale da smo satima samo  sjedile i slušale taj nevjerojatan  zvuk mora. Veoma inspirativno. Trebate  biti ponosni na svoje orgulje-  istaknule su te glazbenice.
One su poznate po obrađivanju pjesama na jedinstven, kreativan i  još uvijek pomalo drugačiji stil. The Frajle uspijevaju ono što je mnogima neshvatljivo- stvoriti pravu romantičnu interakciju s publikom,  čime potpuni stranci postaju zaljubljeni parovi. Njihov nastup  nije tek  izvođenje skladbi, već povezivanje s publikom kroz neopterećeno  uživanje u glazbi punoj pozitivne energije i radosti. Glazbenu različitost  prenose i na scenu gdje se upečatljivom kostimografijom također bitno  razlikuju od ostalih glazbenica.