Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Martina Mandić prerasla regionalnu konkurenciju

14.06.2011. 22:00
Martina Mandić  prerasla regionalnu  konkurenciju


Na atletskom stadionu u Sinju u nedjelju je održano treće kolo Dalmatinske lige za kadete i juniore. Atletsku smotru u konkurenciji klubova iz Splita, Zadra, Omiša, Makarske, Knina, Dubrovnika, Solina, Imotskog, i domaćina Sinja AŠK Benkovac okončao je novim vrijednim uspjehom, a za njega se pobrinula Martina Mandić, jedna od najvećih uzdanica kluba.
Odličan rezultat Mandić je ostvarila u skoku u dalj, u kojem je s preskočenih 4.85 m osvojila prvo mjesto. Ovom je odličju dodala i zlato u utrci na 200 m (29.00), odnosno srebro zasluženo na 60 m (8.69). Mlada Benkovčanka tako je dobila velik poticaj uoči odlaska na Prvenstvo Hrvatske u Rijeci (2. i 3. srpnja), natjecanje na kojem se njen klub nada značajnijim dosezima i na državnoj razini.
Lucia Baturina, druga predstavnica Benkovca na mitingu u Cetinskoj krajini, bila je peta u utrci na 60 m.
– Ovo su zaista odlični rezultati i nagovještaj još bolje budućnosti. Vjerujem da ćemo se i na državnom prvenstvu predstaviti u pravom svijetlu, pokazati da skromni uvjeti za treninge ne mogu zasjeniti golemi potencijal naših atletičara – zadovoljan je Dario Ivković, trener Benkovca.