Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

4 C°

David i Bepo jedva čekaju nastup u Vodicama

14.06.2012. 22:00
David i Bepo jedva čekaju nastup u Vodicama


Bepo i David dane u Vodicama krate kako i doliči ovom dvojcu – uz bevandu i plodove mora
“Ne krij oči zelene” drugi je singl koji najavljuje novi album Bepa Matešića i Davida Ricova, a s kojim će se taj dvojac predstaviti ovog vikenda u Vodicama na CMC festivalu. Ove godine za festival su se malo bolje spremili kako bi izbjegli prošlogodišnje kašnjenje od devet minuta pa su Bepo i David rezervirali apartman u Vodicama još tjedan dana ranije. Dane krate kako i doliči ovom dvojcu – uz bevandu i plodove mora.
– CMC festival nam je drag jer je u revijalnom tonu i nema nagrada. Očekujemo dobar odaziv publike, kao i dobre reakcije na našu pjesmu, kazao je Ricov, dodajući kako je pjesma “Ne krij oči zelene” već u zadnjih par mjeseci napravila veliki odjek na radijskim postajama i top listama, a uspjeh je napravljen i s nedavno snimljenim spotom s Avom Karabatić po atraktivnim zadarskim lokacijama.
Denis Maričić iz dua Pino & Denis autor je glazbe i teksta, dok je Marin Seko napravio aranžman pjesme. Radi se inače o drugoj pjesmi koja najavljuje novi album koji je, zbog obaveza i zahtjeva nakon najavljenog izlaska pred ljeto, najavljen ipak za jesen.
– Album bi poslije muke od dvije godine trebao izaći poslije ljeta. Jednostavno, toliko je posla da glas od pustih gaža ne može doći sebi, pojašnjava Ricov dodajući kako će album sadržavati od deset do dvanaest skladbi, od kojih će šest biti u duetu, a ostatak solo pjesme:
– Treba dovršiti još nekoliko pjesama. Autori su miješani, no izdvojio bih Denisa Maričića – Dendu, autora hita “Oči boje lavande” te mladog Zadranina Marina Seku koji nam radi aranžman. Bit će to jedan malo moderniji album sastavljen od dalmatinskih tekstova i s dalmatinskim štihom, no s malo modernijom produkcijom i aranžmanima kako bi se upotpunilo iskustvo Bepa i jedna moja mlađa energija, zaključio je Ricov.
Ovo ljeto, kaže, bit će im radno. A osim Zadrana koji će ih moći pogledati na nastupima u Zadru, očekuju ih i gostovanja duž cijele jadranske obale. Promociju nadolazećeg albuma započet će u Zagrebu, no odmah nakon toga slijedi promocija kod domaće zadarske publike.