Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Dalibor Glavan Mudre vodit će OV Privlaka

Autor: Branko Božić

14.06.2013. 22:00
Dalibor Glavan Mudre vodit će OV Privlaka

Foto: Fabio ŠIMIĆEV



Jučer je u Općinskoj vijećnici održana konstituirajuća sjednica novoizabranog Općinskog vijeća.
Sjednicu je u ime zadarskog župana Stipe Zrilića otvorila predstavnica Ureda državne uprave u Zadru Kristina Božić, a do izbora predsjednika sjednici je predsjedao prvi s kandidacijske liste grupe birača Ante Kršlović.
Nakon što su imenovani predsjednici i članovi odbora za imenovanje, Statut i Poslovnik svi nazočni vijećnici potpisali su vijećničku prisegu.
Za predsjednika Općinskog vijeća jednoglasno je izabran Dalibor Glavan Mudre (nezavisni), a dopredsjednik je postao Mate Mustać (nezavisni).
Ostali članovi vijeća su: Ante Kršlović (nezavisni), Šime Šarić (nezavisni), Josip Begonja (nezavisni), Zoran Surić (HDZ), Nikica Begonja (HDZ), Željko Glavan (HDZ), Ante Mustać (HDZ), Ivica Begonja (HSP) i Vinko Skoblar (SDP, A-HSS, HNS, HSU).
Recimo kako su konstituirajućoj sjednici nazočili i općinski načelnik Neven Begonja i donačelnik Žan Skoblar obojica s kandidacijske liste grupe birača.
Dalibor Glavan Mudre zahvalio je vijećnicima na iskazanom jedinstvu rekavši kako će se ubuduće u Općinskoj upravi provoditi transparentni i prijateljski odnosi, a sve na dobrobit i razvoj Privlake i njezinih tri tisuće žitelja.