Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Ne bojimo se ni »bilih« ni »modrih«

Autor: Drago Bajković

14.06.2013. 22:00
Ne bojimo se ni »bilih« ni »modrih«

Foto: Zvonko KUCELIN



Pet dana od 33 predviđena su odrađena. Radi se o pripremama prvoligaša sa Stanova za sezonu 2013./2014. Trener Ferdo Milin i njegov stručni stožer slažu i pripremaju momčad za tešku sezonu koja je pred njima.
Istini za volju još je puno nepoznanica, ne zna se tko bi još iz ovoga kadra mogao napustiti Zadar, što automatski povlači za sobom činjenicu da bi se momčad sa Stanova trebala i pojačati. Navodno, Stipe Perica je vrlo blizu odlasku u Dinamo. Blizu transfera je i Luka Begonja. Hoće li na Stanove stići ponuda za još ponekog igrača vidjet ćemo u sljedećim danima.
A o tome će ovisiti i još poneki dolazak. S druge strane neke stvari su se iskristalizirale. U četvrtak je postalo jasno protiv koga Zadar otvara sezonu. Hajduk će u 1. kolu u goste Zadru što znači da odmah krećemo s pravom nogometnom feštom. Nakon toga Zadru valja put metropole, na noge prvaku Dinamu. Na prvi pogled raspored na startu nije nimalo lagan.
– Ono što je u ovome trenutku jasno je da u 1. kolu na Stanovima dočekujemo Hajduk. A to je uvijek prava fešta – raspoložen je jučer ujutro bio Zadrov trener Ferdo Milin.
– Što reći o rasporedu? Ako ostvarimo dobre rezultate na startu bit će povoljan, ako kiksamo onda neće. To je uvijek dvosjekli mač. Mi se ne bojimo ni »bilih« ni »modrih« i ići ćemo maksimalno u svakoj utakmici. Primijetio sam da nakon toga igramo dvije utakmice zaredom na Stanovima s Osijekom i Rijekom što nije loša varijanta.
Milin nije želio komentirati navodne transfere Perice i Begonje dok se ne dogode.
– U ovome trenutku puno se igrača nudi Zadru, što nikako nije loša stvar. Međutim, mi ne želimo »nakrcavati« momčad s puno igrača i time gušiti one koji su ponikli u našem klubu.