Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Šupe: Ukoliko nam to vrijeme dopusti, bit će još koncerata i feštica

14.09.2010. 22:00
Šupe: Ukoliko nam to vrijeme dopusti, bit će još koncerata i feštica


Iako su sa završetkom kolovoza na Narodnom trgu trebali biti privedeni kraju i glazbeni programi u organizaciji TZ Grada Zadra, Zadrani i njihovi gosti u ponedjeljak navečer imali su priliku ponovno poslušati jedan koncert klapske pjesme. Na glavnom zadarskom trgu nastupila je klapa Kontrada koja je se publici predstavila s uvijek zanimljivim spojem dalmatinske “a cappela” i instrumentalne baštine.
Iz Turističke zajednice Grada Zadra doznajemo kako to neće biti posljednji koncert na glavnom trgu ove godine, ukoliko to dozvole vremenski uvjeti.
– Željeli smo Zadranima, ali i gostima koji još borave u našem gradu, omogućiti da osjete i dalje tu ljetnu atmosferu. Procijenili smo da će nam vremenski uvjeti biti naklonjeni te smo odlučili omogućiti još jedan koncert na Narodnom trgu. Ipak, ništa previše unaprijed ne možemo planirati, pa će odluke o održavanju koncerta ići tog istog dana. Ukoliko bude lijepo vrijeme, i sutra ćemo angažirat jednu klapu, a moguća su iznenađenja i sljedećeg tjedna, kazao je direktor TZ Grada Zadra Zvonko Šupe. Dodao je i da će se glazbeni program u posezoni temeljiti na klapskoj pjesmi, budući da Zadrani to vole. Također, postoji mogućnost da se održi i još pokoja feštica petkom.
– Zamolili smo Grad da nam omogući produljeno radno vrijeme, pa ukoliko nam vrijeme to dopusti, moguća je i još jedna feštica, otkrio je Šupe.