Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Što je digitalni turizam?

14.10.2013. 22:00
Što je digitalni turizam?


U Zadru će za mjeseca dana, točnije 14. i 15. studenog biti održana prva hrvatska konferencija o digitalnom turizmu, pod imenom Zadar DigIT.
 Konferencija će se održati pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore, a cilj konferencije je okupiti stručnjake s područja turizma i komunikacija koji će ponuditi odgovore na pitanja kako i na koji način poboljšati vlastitu turističku ponudu uz pomoć naprednih tehnologija i interneta.
Na Zadar DigITu ćete tako moći čuti 12 predavača koji će svoja zanimljiva iskustva iz prakse i znanja podijeliti s polaznicima konferencije. Tako ćete na primjer, iz Google Hrvatska moći čuti Nikolu Jelačića i Ivanu Grbavac, iz digitalne agencije Gingernet Nikolu Vrdoljaka, Boženu Krce Miočić sa Sveučilišta u Zadru, Davora Runje iz Drapa, Damira Krešića s Instituta za turizam, freelance komunikacijskog stručnjaka Nebojšu Grbačića, Anu Penavić i Milicu Cetinić iz agencije Jasno i Glasno, Elizaber Rožu iz Valamara te Nelu Fegić iz digitalne agencije Neuralab.
Nela Fegić će kroz svoje predavanje pod nazivom ‘Swimming from on-line to on-shore’ objasniti koliko je danas u turizmu promocija kroz proizvodnju sadržaja, odnosno, content marketing, ključan faktor za uspjeh. U sklopu njezinog predavanja obraditi će se i zanimljiv case study Studija Kairos kojemu je upravo agencija Neuralab radila digitalni razvoj i strategiju online prisutstva.