Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Scarlet Notes pobijedili u prvoj emisiji

14.11.2013. 23:00
Scarlet Notes pobijedili u prvoj emisiji


Zadarski bend Scarlet Notes pobijedio je u prvoj večeri ovogodišnjeg HR demo kluba. Pobjednik je odlučen izravnim “dvobojem” u zagrebačkom Klubu, novom koncertnom prostoru, u kojem su uz Zadrane nastupili Indigo Red i Dijete nemira iz Zagreba. Svaki od njih imao je nastup od pola sara, a stručni žiri jednoglasno se odlučio za Scarlet Notes.
Sjajna vokalistica i basistica Zrna Zuber te kreativni gitarist Leonardo Jakšić i bubnjar Josip Miočić impresionirali su stručni žiri sastavljen od urednika Hrvatske radiotelevizije, a pobjeda u ovom izlučnom natjecanju za njih znači da će još jednom iz Zadra morati doći u Zagreb. Naime, svake zadnje srijede u mjesecu pobjednici sviraju na malom finalu mjeseca u kojem se odabire pobjednik mjeseca. I tako iz mjeseca u mjesec, da bi se došlo do velike završnice kada će pet najboljih sastava, pobjednika mjeseca, nastupiti na velikom finalu, uz izravan prijenos na Drugome programu HR-a i snimanje emisije za HRT. Nadamo se da ćemo tamo gledati baš Scarlete.
Ako niste u mogućnosti doći u zagrebački klub, budite uz frekvencije Drugog programa Hrvatskoga radija srijedom od 21,00-22,00 gdje ćete saznati sve zanimljivosti vezane uz HR demo klub.