Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Josip Miletić podnio ostavku

Autor: Branko Božić

15.02.2010. 23:00
Josip Miletić podnio ostavku

Foto: Filip BRALA



Dosadašnji predsjednik Općinskog Odbora HDZ-a Ražanac magistar Josip Miletić, inače bivši zadarski dožupan, podnio je neopozivu ostavku na funkciju predsjednika ogranka, a na njegovo mjesto imenovan je Božo Čolak iz Krneze. Za Čolakov izbor glasovalo je svih 13 članova Općinskog Odbora ove stranke na izvanrednoj sjednici održanoj ovog vikenda u prostorijama ražanačke Osnovne škole Jurja Barakovića. Na istoj sjednici na mjesto dopredsjednika također jednoglasno je izabran Jure Zubčić iz Ražanca. Kao što je poznato HDZ na području općine Ražanac u svojim redovima trenutačno okuplja preko 200 članova. Pored toga putem načelnika Dragutina Miočića, predsjednika OV-a Predraga Duševića i njihovih suradnika, HDZ obnaša vlast u općini Ražanac.
Zahvaljujući se svojim stranačkim kolegama na ukazanom mu povjerenju novoizabrani predsjednik Božo Čolak je rekao da će ubuduće on osobno, kao i njegov zamjenik Zubčić te članovi Općinskog Odbora HDZ-a još tješnje surađivati s općinskim čelništvom na realizaciji već započetih kao i budućih planiranih projekata u Ražancu i njegovih osam općinskih mjesta.


– U prvom redu to se odnosi na vodovodizaciju Radovina i Jovića, sanaciju luke u Ražancu, daljnju provedbu izrade nove zemljišno-katastarske knjige za k.o. Ražanac i Radovin, izgradnju kanalizacije u Ražancu, Ljupču, Rtini i Ljubačkim Stanovima, obnovu niskonaponske elektro mreže te polaganje pod zemlju elektrovodova u mjestima južnog dijela općine kao i na druge planirane zahvate, rekao je novoimenovani predsjednik HDZ-a Božo Čolak.