Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Povratak Santinija, Terkeš još na poštedi

15.02.2011. 23:00
Povratak Santinija, Terkeš još na poštedi


Cibalia je vrlo blizu. Zato u ove dvije posljednje ogledne utakmice očekujem puno, puno više, u svakom slučaju bolji pristup – izričit je bio Dalibor Zebić


Nogometaši Zadra danas u Novalji igraju novu oglednu utakmicu u sklopu završne faze priprema za proljetni dio prvenstva u Prvoj HNL. Prošle subote je Zebićeva momčad bila bolja od drugoligaša Junaka (2:1), međutim nikoga nije mogla zadovoljiti igra koju je prvoligaš sa Stanova prikazao u toj utakmici. Istini za volju Zadrani su i bez pravih napadača uspjeli zabiti dva zgoditka što je najviše do sada ako usporedimo sa pet nastupa tijekom priprema u Rovinju. Tamo su Zadrani uspjeli zabiti tek jedan gol i jednom slaviti, a četiri puta su teren napuštali pognutih glava. U utakmici s Junakom nisu nastupila dva špic igrača Terkeš i Santini, prve violine u napadu, koji su zbog lakših ozljeda čuvani. Po riječima Dalibora Zebića danas bi Santini trebao zaigrati protiv Novalje, dok će Terkeš još dobiti poštedu. U svakom slučaju, Zadrov strateg očekuje napredak u igri i dodatni učinak svakog pojedinca.
– Nisam bio zadovoljan protiv Junaka, prvenstveno igrom u obrani, ali ni u ostalim segmentima gdje smo mogli puno bolje. Kao da igrači odrađuju utakmice, a to nije dobro. Santini će danas zaigrati protiv Novalje, dok ćemo Terkeša još malo sačuvati jer još uvijek osjeća posljedice udarca u taj nožni palac. Vjerujem da ćemo već danas izgledati bolje nego protiv Junaka. Prvenstvo je sve bliže, u subotu nas još očekuje generalka protiv Karlovca i to je to. Cibalia je vrlo blizu. Zato u ove dvije posljednje ogledne utakmice očekujem puno, puno više, u svakom slučaju bolji pristup – izričit je jučer bio Zebić.