Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Najveća vrijednost su visokoobrazovani ljudi

Autor: Velimir Brkić

15.03.2013. 23:00
Najveća vrijednost su visokoobrazovani ljudi

Foto: Velimir BRKIĆ



Da nije bilo vizionarstva prof. dr. Vinka Morovića i Tončija Šangulina, predsjednika biogradskog Vijeća, mi u ovom društvu večeras ne bismo sjedili. Nije se sve to moglo lako provesti, to je bio vrlo težak i trnovit put s puno, puno otpora, rekao je prodekan Šimurina


U hotelu Bolero u Biogradu na Moru  priređena je tradicionalna  brucošijada studenata biogradskoga dislociranog  stručnog Studija poslovne  ekonomije na Visokoj školi  za poslovanje i upravljanje  Baltazar Adam Krčelić iz  Zaprešića, druga u Hrvatskoj obrazovna ustanova po  broju studenata ekonomije,  iza Ekonomskog fakulteta u  Zagrebu.
Na početku je studente,  profesore i uzvanike prigodno pozdravio student druge godine Josip Kutleša dok  je u ime Uprave zaprešićko-biogradskog visokog učilišta i dekana prof.  dr. Vinka Morovića to  učinio prodekan za financije  i razvoj prof. dr. Mile Šimurina.
– Da nije bilo vizionarstva  prof. dr. Vinka Morovića i  Tončija Šangulina, predsjednika biogradskog Vijeća,  mi u ovom društvu večeras  ne bismo sjedili. Nije se sve  to moglo lako provesti, to je  bio vrlo težak i trnovit put s  puno, puno otpora, rekao je  prodekan Šimurina.
Na brucošijadi su nazočili  i voditelj Dislociranog studija u Biogradu prof. dr.  Savo Vojnović, predsjednik  biogradskog Gradskog vijeća Tonči Šangulin, ravnatelj Srednje škole Ivica Kero  te prof. dr. Slobodan Uzelac  i drugi profesori. Za zabavu  je bila zadužena grupa Godimenti iz Vodica.