Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Uhvaćen pljačkaš trgovine

15.04.2011. 22:00
Uhvaćen pljačkaš  trgovine


Zadarski su policajci ušli u trag razbojniku  koji je početkom ovog mjeseca, opljačkao trgovinu  mješovitom robom na Branimirovoj obali.
Riječ je 31-godišnjaku koji  je 2. travnja oko 19.30 sati  ušao u trgovinu Sonik te uz  prijetnju prodavačici ukrao  novac. Protiv njega je podnesena kaznena prijava.
Lopovi uhvaćeni na  djelu
U blizini mjesta  Zrmanja u četvrtak oko 12.45  sati, gračački su policajci zatekli dvojicu muškaraca u  krađi dijelova metalne konstrukcije s trafostanice. Obojica su s kninskog područja, u  dobi od 20 i 19 godina. Dovedeni su u prostorije policije  gdje je nad njima provedeno  kriminalističko istraživanje  zbog kaznenog djela krađe.
 Prijava protiv mlade  kradljivice
Policijski službenici benkovačke policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom sa šibenskog područja, kojeg se sumnjiči da je  u srijedu u mjestu Bila Vlaka  na biogradskom području  provalio u kabinu radnog stroja u vlasništvu poduzeća “Euro-iskopi”. Potom je s radnog  stroja ukrao hidraulični čekić  u vrijednosti od oko 200 tisuća  kuna.
I policajci iz Gračaca su  dovršili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom s kninskog područja kojeg se sumnjiči da je početkom  travnja ove godine provalio u  štalu 71-godišnjeg vlasnika u  Maloj Popini iz koje je ukrao  alat.
Policijski službenici Druge  policijske postaje u Zadru nakon obavljene krim obrade,  podnijeli su kaznene prijave  protiv 18-godišnjaka s područja Čakovca, kojeg se sumnjiči da je u Sukošanu početkom travnja 52-godišnjem  muškarcu ukrao novčanik s  domaćim i stranim novcem.
Isto tako su dovršili kriminalističko istraživanje nad  37-godišnjom ženom koju se  sumnjiči da je 9. travnja u  Molatskoj ulici u Zadru ukrala torbicu u vlasništvu 47-godišnjakinje. Potom je s ukradenim bankovnim karticama  podigla oko 20 tisuća kuna s  njezinog bankovnog računa.  Protiv nje su podnesene kaznene prijave zbog kaznenih  djela krađe, prijevare i krivotvorenja isprava.
Policijski službenici Prve  policijske postaje u Zadru  okončali su i krim istraživanje  nad 18-godišnjom djevojkom,   koju se sumnjiči da je krajem  ožujka ove godine u ugostiteljskom objektu na Kolovarima u Zadru ukrala jaknu i  mobitel u vlasništvu 20-godišnjakinje. Protiv nje je podnesena kaznena prijava.