Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Pomahnitali vlasnik ženu zatočio u kokošinjac, a njegov sin joj nogom slomio nos i tri zuba!

15.05.2016. 22:00
Pomahnitali vlasnik ženu zatočio u kokošinjac, a njegov sin joj nogom slomio nos i tri zuba!


Nakon nekoliko minuta vrata su se otvorila, no tu nije bio kraj njezinoj mori. Uz starijeg muškarca dočekao ju je i mlađi, njegov sin u tridesetim godinama. On je odmah nasrnuo na nju, zgurao je u žbunje te prijetećim glasom tražio da mu prizna tko ju je poslao
Policija još uvijek provodi istragu kako bi razotkrila detalje koji su doveli do incidenta u kojem je deblji kraj izvukla 42-godišnja Zadranka Marija V., vlasnica dvaju pasa koji su po svemu sudeći usmrtili pet kokoši u vlasništvu 65-godišnjeg Zadranina Ivana Č.
Žena je s teškim ozljedama u subotu smještena na neurokirurgiju Opće bolnice u Zadru jer su joj slomljeni nosna kost i dva zuba, a jedan joj je zub izbijen.
Ponudila nadoknadu štete
– Obrada događaja je u tijeku, a vezano uz taj događaj provodi se kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom zbog sumnje da je u Ulici Otokara Keršovanija u Zadru, u kokošinjcu zatočio 42-godišnju vlasnicu pasa koji su prethodno zaklali njegove kokoši. U događaju je 42-godišnjakinja teško ozlijeđena, a 65-godišnjak je uz kaznenu prijavu priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok se protiv vlasnice pasa podnosi optužni prijedlog zbog držanja životinja bez nadzora, kaže Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije dodajući kako se osnovano sumnja da je u napadu na Mariju V. sudjelovalo više osoba.
Ova 42-godišnja frizerka i ljubiteljica pasa, u subotu je oko 13 sati sa svojim ljubimcima krenula u šetnju. U jednom trenutku, nedaleko kuće Ivana Č. na predjelu Plovanije, dvogodišnja retriverica joj se istrgla s povodca te pobjegla u dvorište kuće, a za njom i terijer. Iznenađena takvim njihovim ponašanjem žena je potrčala za njima i našla se u improviziranom kokošinjcu. Sva u šoku i nevjerici da netko uopće u gradskom kvartu drži kokoši, pokušala je uhvatiti pse, kad se iza nje pojavio stariji muškarac. Odmah mu je rekla da je spremna nadoknaditi štetu ukoliko je koja kokoš nastradala, no muškarac ju je samo bez riječi zatvorio. Tad je primjetila da su u istom prostoru smještene i košnice s pčelama, koje su je ubrzo počele oblijetati i bosti. U nemogućnosti da pronađe drugi izlaz, dozivala je njoj nepoznata čovjeka i molila ga da ju pusti, a sa svog mobitela nekako je uspjela nazvati policiju te od njih zatražiti pomoć.
Bahati agresivac
Nakon nekoliko minuta vrata su se otvorila, no tu nije bio kraj njezinoj mori. Uz starijeg muškarca dočekao ju je i mlađi, njegov sin u tridesetim godinama. On je odmah nasrnuo na nju, zgurao ju u žbunje te prijetećim glasom tražio da mu prizna tko ju je poslao. Govorio joj je kako zna da ga ona već duže vrijeme uhodi, potom se odmaknuo par koraka te ju iz zaleta snažno udario nogom u lice. Od siline udarca žena je pala na tlo i onesvjestila se, a probudila se kad su na mjesto nemilog događaja došli policajci i tim Hitne medicinske pomoći.
U Ulici Otokara Keršovanija nerado su jučer govorili o ovom incidentu jer su mahom svi već imali neugodna iskustva s ovom obitelji. Kažu kako je mlađi muškarac sklon nasilju, agresivan i bahat, te da često zna po ulici voziti neprimjerenom brzinom. On je od subote policiji bio nedostupan, a policajci jučer još nisu ispitali ni svjedoke, susjede nasilnih muškaraca.