Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

MO Ražanca vodi lista “Za bolji Ražanac”

15.06.2011. 22:00
MO Ražanca vodi lista  “Za bolji Ražanac”


MO Ražanca ubuduće će voditi Edmond Miletić, predsjednik (Nezavisna lista “Za bolji Ražanac”), a dopredsjednik je Josip Jole Lilić (Nezavisna lista “Za bolji Ražanac”)


U skladu s  rezultatima izbora za nova  vijeća mjesnih odbora općine  Ražanac, u svim su mjestima  održane utemeljiteljske sjednice, čime je Općina  Ražanac odradila posao u  skladu sa zakonom. Utemeljiteljske sjednice MO-a sazvao  je i njima do izbora predsjednika rukovodio općinski  načelnik Dragutin Miočić uz  sudjelovanje pročelnika  općinskog Jedinstvenog  upravnog odjela Damira Jordana.
Mjesni odbor Ražanca tako  će ubuduće djelovati u sastavu: Edmond Miletić, predsjednik (Nezavisna lista “Za  bolji Ražanac”), dopredsjednik Josip Jole Lilić (Nezavisna lista “Za bolji  Ražanac”) te članovi s ove  liste: Petar Zelić, Nikola Miletić Nikuda, Milan Čavić i  Biserka Kožul. S liste HDZ-a  u vijeću će sjediti Ratko Kolić, Josip Žagar i Ivan Zekanović.
Mjesni odbor Ljubač vodit  će predsjednik Domagoj  Dušević (HDZ) i dopredsjednik Ivica Stojić (HDZ), a i  ostali članovi Ante Ivanac,  Vinko Perković, Srećko Lazanja, Ana Jeras i Krešimir  Dušević su iz redova  HDZ-a.
U Krnezi kao i u Podvršju,  Rtini, Radovinu, Jovićima i  Lubačkim Stanovima novi  mjesni odbori sastavljeni su  isključivo od članova HDZ-a.  U Krnezi je predsjednik  Dušan Matak, a dopredsjednik Marko Katić. Ostali članovi su Boris Jelinić, Mate  Čolak i Martina Matak.
U Podvršju je za predsjednika izabran Nikica Matak, a  za dopredsjednika Šime  Miočić. Ostali su članovi Ivica  Jordan, Antonija Miočić te  Dragan Miočić.
Što se pak tiče Rtine, tamo  je za predsjednika imenovan  Ivica Miočić, zamjenik mu je  Branko Stošić, a s njima su  Zvonimir Miočić, Mate  Miočić, Jure Pekas, Ćiril Benić, Marijan Miočić, Jandre  Miletić i Mario Vranković.
Za predsjednika MO-a Radovin imenovan je Pave Beretin, a za dopredsjednika  Ante Bolonja, dok su ostali  članovi Luka Dundović, Ratko Bolonja, Marinko Beretin,  Nikica Uzelac, Zvonko Nekić, Mladen Žeželj i Boris  Dokoza.
U Jovićima će u idućem  četverogodišnjem mandatu  predsjednik MO biti Ante  Barač i njegov zamjenik Stipe  Pržić, a potporu će im pružati  Milan Jović, Rajko Veršić,  Mirko Miočić, Frane Miočić i  Ivan Jović.
I naposljetku, za predsjednika MO u Ljubačkim Stanovima izabran je Mladen  Matak, a za dopredsjednika  Zoran Marušić. Članovi su  Milorad Borzin, Mate Marušić i Luka Bonato.