Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Htjeli se okupati u bazenu pa uništili automatska vrata

Autor: Velimir Brkić

15.06.2013. 22:00
Htjeli se okupati u bazenu pa uništili automatska vrata

Foto: Velimir BRKIĆ



Proteklog petka školsko zvono u Galovcu za učenike osmih razreda je označilo i početak novog životnog razdoblja. Uz bučnu galamu, pjesmu i trube još jedna generacija galovačkih osmaša označila je kraj svog osmoškolskog školovanja i odlazak u srednjoškolske klupe.
Galovački osmaši, kojima su se pridružili i sedmaši, slavili su i veselili se kako to samo mladež zna i umije, ali u “žaru veselja” uništili su sustav za otvaranje automatskih ulaznih vrata turističke hacijende Zorana Šare u Galovačkoj ulici, uz cestu za školu i susjednu Goricu.
– Učenici osmog i sedmog razreda, usprkos zatvorenim vratima na silu su htjeli ući u hacijendu i okupati se u bazenu. Naočigled mještana uporno i na silu su otvarali automatska vrata na daljinsko upravljanje i pritom uništili sustav za otvaranje vrata, govori Zoran Šare.
Uspjeli su se popeti preko zida i okupati u bazenu, međutim, osim nečistoće i odbačene odjeće na bazenu nije učinjena veća šteta.
– Iako nismo bili kući, rado bismo ih pustili sat vremena na bazen da su nas pitali. Drago mi je vidjeti da se djeca vesele, i ja bih opet volio biti na njihovom mjestu, ali ne smije se uništavati tuđa imovina.