Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Bajlo: Pokazati tehničku i taktičku formu

15.07.2011. 22:00
Bajlo: Pokazati  tehničku i  taktičku formu


Tražili smo da se s Lučkim igra u petak i domaćini su nam izašli u susret. Razlog? Željeli smo igrati u petak jer će u subotu na Poljudu gostovati Barcelona, a to je događaj koji se ne propušta iz više razloga – kazao je Josip Bajlo, predsjednik NK Zadra


Slijedi “generalka” uoči otvaranja  nove nogometne sezone.  Zadrani će se danas u  Sinju sučeliti drugoligašu Junaku i pokušati pokazati i dokazati da će u prvenstvu koje  je pred njima u najmanju ruku  biti respektabilan suparnik. Predsjednik Josip Bajlo vjeruje da je složena  kvalitetna momčad, a u  Sinju očekuje puno od ove  momčadi.
– Očekujem prije svega da  pokažemo svoju kvalitetu.  Smatram da smo složili vrlo  kvalitetan sastav koji će imati  što za pokazati na zelenom  travnjaku – kazivao je jučer  ujutro Bajlo.
– Iza nas je više od četrdeset  dana vrlo kvalitetnih priprema  i vjerujem da smo se dobro  pripremili za nadolazeće prvenstvo. Smatram da rezultat  u Sinju i nije toliko važan, ali  je vrlo bitno pokazati zavidnu  tehničku i taktičku formu koja  bi trebala stvoriti dodatno samopouzdanje uoči gostovanja  kod Lučkog.
Je li NK Zadar tražio da s  Lučkim igra u petak 22. srpnja?
– Jesmo, tražili smo da se  igra u petak i domaćini su nam  izašli u susret. Razlog? Željeli  smo igrati u petak jer će u  subotu na Poljudu gostovati  Barcelona, a to je događaj koji  se ne propušta iz više razloga.  Želja nam je vidjeti tu utakmicu i zbog naših Tomasova i  Subašića, ali i zbog toga jer u  2. kolu na Stanovima dočekujemo upravo Hajduk.
Što očekujete na otvaranju  sezone protiv Lučkog?
– Osnovni cilj je svakako  ostati neporažen. Ne sumnjamo da će novi prvoligaši u tu  utakmicu ući s maksimalnim  motivom i željom ostvariti  pobjedu. Međutim, mi smo  dovoljno iskusni i kvalitetni  da im to ne dopustimo. Uostalom, svakom tko se imalo  razumije u nogomet jasno je  da je start vrlo važan. Bilo bi  odlično u novu sezonu ući s  bodom, ili u najboljoj varijanti, i s tri boda na svom kontu –  kazao je u kraćem telefonskom razgovoru Josip Bajlo.