Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Iz torbe mu ukraden novac i štedne knjižice

15.07.2011. 22:00
Iz torbe mu ukraden novac i štedne knjižice


U petak u prijepodnevnim satima, u Ulici Mihe  Klaića u Zadru, nepoznati je počinitelj iz ručne torbe  79-godišnjaka iz Zadra odnio omotnicu s novcem i štednim  knjižicama. Materijalna šteta iznosi oko tri tisuće kuna.
U istoj ulici, ali u večernjim satima s terase jednog  restorana ukradena je torbica s mobitelom, dokumentima i  novcem, u vlasništvu 38-godišnjakinje. U ovom je slučaju  riječ o šest i pol tisuća kuna štete.
Sonder, priručni alat, dalekozor i brojač sati rada motora,  u vrijednosti od oko šest tisuća kuna ukradeni su tijekom  noći sa srijede na četvrtak s broda “Polaris”. Brod je u  vlasništvu jednog trgovačkog društva iz Biograda, a bio je na  vezu u Pakoštanima.
Policijskim službenicima Prve policijske postaje u Zadru,  25-godišnji gost iz Velike Britanije prijavio je u petak ujutro  da su mu, prethodne noći, ispred apartmana u Petrčanima,  dvojica nepoznatih mladića ukrala kameru, iPhone i novac  u vrijednosti od nešto manje od pet tisuća kuna.
Protiv nepoznatih počinitelja podnesene su kaznene prijave.
Slovenac glisirao preblizu obali
Pomorski policajci uhvatili su u četvrtak oko 18  sati 46-godišnjeg Slovenca kako glisira na udaljenosti od  100 metara od poluotoka Puntamika zbog čega je protiv  njega podnesen prekršajni nalog.