Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Šupe: Treba prespavati jednu noć!

15.07.2012. 22:00
Šupe: Treba prespavati jednu noć!


Informaciju da društvo Propela odustaje od manifestacije  Noći punog miseca dobio sam jutros. Mislim da odluku što ćemo i  kako ćemo, treba “prespavati” jednu  noć, kazao je jučer za Zadarski list  predsjednik Turističke zajednice Grada Zadra  Zvonko Šupe,  dodajući kako  će više informacija o događanju  koje bi moglo  popuniti termin  noći s 2. na 3.  kolovoza znati  danas, jer “ne bi  voljeli da taj termin ovog ljeta  ostane prazan”,  zaključio je.
Na upit planira  li TZ Grada Zadra  organizirati  nešto slično, Šupe je odgovorio negativno, no uz napomenu kako će  na taj termin sigurno doći “nešto  kvalitetno i atraktivno”.
– Ako bude ovako ostalo, potrudit  ćemo se organizirati nešto što bi  moglo izazvati veliku pažnju ljudi.  Ne bi bilo dobro kopirati nešto što  već postoji, za to trebaju velike pripreme, a i mi se takvim stvarima ne  bavimo, kazao je Šupe dodajući kako je manifestacija Noć punog miseca, od svih prijavljenih projekata,  njih tridesetak, dobila najveći iznos  novčane potpore, 30 tisuća kuna.