Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Mladić (22) istukao sedmoricu muškaraca pa se predao bez opiranja

Autor: Suzana Bandić

15.08.2013. 22:00
Mladić (22) istukao sedmoricu muškaraca pa se predao bez opiranja


U posljednja 24 sata policija je zbog narušavanja javnog reda i mira intervenirala u Benkovcu, Ražancu, Viru i Zadru. Ispisali su šest prekršajnih prijava


Zbog narušavanja javnog red i mira zadarska policija je u srijedu te u noći sa srijede na četvrtak intervenirala četiri puta. Prvi izlazak na teren radi verbalnog sukoba dvojice muškaraca imali su već u 13 sati u Benkovcu. Tamo su se u prostorijama Elektre u Ulici kralja Dmitra Zvonimira posvađali 55-godišnjak i 34-godišnji zaposlenik kojeg je stariji muškarac napao. No kako mu je on uzvratio uvredama obojica su zaradila optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.
Druga intervencija zbog istog prekršaja uslijedila je oko 19 sati u Viru. Tamo je pijani 22-godišnjak napravio pravi darmar u jednom kafiću gdje se sukobio sa sedmoricom muškaraca. Sve je krenulo nakon što je 45-godišnji muškarac stao u zaštitu svje supruge kojoj se 22-godišnjak nabacivao. Na zaprepaštenje svih nasilni 22-godišnjak predao im se bez pogovora i opiranja nakon čega je priveden u prostorije PU zadarske.