Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Registracija Buljata najvjerojatnije danas

Autor: Drago Bajković

15.10.2012. 22:00
Registracija Buljata najvjerojatnije danas

Foto: Vedran SITNICA



Prikazane igre protiv Zagreba i Lokomotive daju nam za pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu u Osijeku. Ono što vidim na treninzima je jako dobro, radi se maksimalno i rezultati će sigurno biti vidljivi – kazao je Bajlo


Trener Ferdo Milin muku muči s travnjacima, kiše je toliko napadalo da je gotovo nemoguće pronaći teren na kojem se može trenirati. A vremenska prognoza je i dalje nepovoljna, može se očekivati još oborina. Jučer su Zadrani trening odradili na umjetnoj travi pomoćnog igrališta na Stanovima. U miru i tišini bez velike pompe priprema se sastav koji će u Osijeku tražiti put do boda, ili, ako Bog da, i do sva tri. S druge strane, u Upravi se radi na transferu Jurice Buljata, točnije na njegovoj registraciji. Kao što je poznato Buljat bi trebao biti registriran najkasnije danas da bi stekao pravo nastupa protiv Osijeka.
– Danas se sastaje Komisija za registraciju igrača. Vrlo vjerojatno ćemo tijekom dana (op.a. jučer) poslati zahtjev za registraciju Jurice Buljata – kazivao je tijekom jutra predsjednik Zadra Josip Bajlo.
– Kada bi Buljat dobio dobru ponudu, mi mu niti u jednom trenutku ne bismo stajali na putu da ode u novu sredinu. Nije upitno da bi nam igrač njegove kvalitete dobro došao i da bi bio pojačanje za našu obranu i ukupno cijelu momčad. Činjenica je da neko vrijeme nije igrao, ali trenirao je s nama i siguran sam da bi vrlo brzo došao u optimalnu formu.
Prisjetio se Bajlo gostovanja u Maksimiru i poraza od Lokomotive.
– Utakmicu sam gledao u društvu Ive Šuška i Krunoslava Jurčića i oba su bila suglasna u tome da Zadar taj dvoboj ne može izgubiti. Međutim, platili smo danak neiskustvu i pogreškama. Da smo dali drugi zgoditak domaćin bi se raspao. A imali smo čiste prigode da odemo na dva gola prednosti. Kada bi nam netko prije te utakmice ponudio remi objeručke bi ga prihvatili. Međutim, s obzirom na prikazano, ne bih nakon ove utakmice bio zadovoljan niti bodom. Nažalost, nismo uspjeli doći niti do utješne nagrade.
Međutim, predsjednik prvoligaša sa Stanova optimist je prije puta u ravnu Slavoniju.
– Prikazane igre protiv Zagreba i Lokomotive daju nam za pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu u Osijeku. Ono što vidim na treninzima je jako dobro, radi se maksimalno i rezultati će sigurno biti vidljivi. Vjerujem već u Gradskom vrtu – kazao je u kraćem telefonskom razgovoru Bajlo.