Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Lisica obećao u petak predati Adriju Laciću

15.10.2013. 22:00
Lisica obećao u petak predati Adriju Laciću


Jučer smo napravili pregled opreme, konstatirali što nedostaje i što je neispravno. Imamo obećanje da će do petka u 10 sati, kad smo dogovorili inventuru i primopredaju, sve biti spremno i vraćeno u stanje u kakvom je bilo na dan primopredaje prošle godine kad su od mog klijenta zakupci preuzimali tvrtku – kaže Lacićev odvjetnik Mario Gerstner


Nakon prvoga bezuspješnog pokušaja inventure u zadarskoj Adriji prošli tjedan, popis inventara jučer je ipak uspješno obavljen. Taj čin svojevrsno je pružanje ruke pomirenja i korak ka mirnoj primopredaji te riboprerađivačke tvrtke u ruke većinskom vlasniku Miodragu Laciću.
– Jučer smo bili u tvrtci i napravili pregled opreme. Ujedno, konstatirali smo i što nedostaje, ali i što je neispravno. Imamo obećanje da će do petka u 10 sati, kad smo dogovorili inventuru i primopredaju, sve biti spremno i vraćeno u stanje u kakvom je bilo na dan primopredaje prošle godine kad su od mog klijenta zakupci preuzimali tvrtku – kaže Lacićev odvjetnik Mario Gerstner dodajući kako je jučer sačinjen zapisnik koji će, ukoliko u petak bude sve u redu, potom biti potpisan i verificiran kod javnog bilježnika.
Miodrag Lacić, kojeg je više od stotinu radnica koje su jučer bile u Adriji dočekalo pljeskom, optimističan je te najavljuje početak proizvodnje već od sljedećeg ponedjeljka i to punom parom i u potpunom sastavu kad je riječ o radnicama.
Inače, na jučerašnjoj inventuri tijekom koje je sačinjen popis inventara i svega ostaloga potrebnog za primopredaju uz Lacića i njegova odvjetnika nazočio je i Jadranko Lisica sa svojim odvjetnikom Davorom Galetovićem, ali i odnedavnim suvlasnikom i poslovnim partnerom Goranom Šarićem.