Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Pretoplo za zimske radosti

15.11.2011. 23:00
Pretoplo za zimske radosti


Klizalište će biti otvoreno do 15. veljače sljedeće godine. Klizaljke su već na policama, od najmanjih do najvećih brojeva, kaže Danijel Božajić, vlasnik Agencije za teambuilding EXSSTA koja otvara klizalište


Klizalište pokraj trgovačkog centra Supernova nije otvoreno jučer, kao što se najavljivalo, zbog manjih tehničkih problema, a i zbog za studeni natprosječno toplog vremena.
Kako kaže Danijel Božajić, vlasnik Agencije za teambuilding EXSSTA koja otvara klizalište, otvorenje je zato zakazano za petak 18. studenog u 9 sati.
– Pričekali smo nekoliko dana da bi i led bio kvalitetniji. Klizalište će biti otvoreno do 15. veljače sljedeće godine. Klizaljke su već na policama, od najmanjih do najvećih brojeva. Cijena ulaznice s klizaljkama će za djecu biti 20 kuna, a za odrasle 30. Kad se malo uhodamo, za djecu iz vrtića i škola ćemo organizirati i školu klizanja u jutarnjim satima po promotivnim cijenama, kazao je Božajić.
Kako je dodao, klizalište je samo jedna od aktivnosti koje nudi Agencija EXSSTA, uz ekstremne sportove, paintball, adrenalinski park i putovanja.
Osim toga, klizalište će popuniti vrijeme Zadranima u često dosadnim zimskim mjesecima i to uz trgovački centar koji je ionako postao njihovo novo okupljalište.