Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Tečaj samoobrane za žene

15.11.2016. 23:00
Tečaj samoobrane za žene


U povodu Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, koji se odlukom Ujedinjenih naroda obilježava 25. studenog, KravMaga Zadar organizira besplatni trening seminar za sve zainteresirane žene. U Zadru će se seminar održati u subotu 26. studenog od 16 do 18 sati u dvorani Krav Mage Zadar (Domovinskog rata 7), a vodit će ga licencirani instruktori organizacije Krav Maga Hrvatska.
– Zbog nasilnih napada na naše sugrađanke odlučili smo se aktivno uključiti u borbu protiv nasilja nad ženama organizacijom besplatnih seminara na kojem će biti obrađene specifične tehnike i taktička postupanja specifična za žene, uz naglasak na prevencije i izbjegavanje, učinkovito suzbijanje i eliminiranje nasilnih napada i neugodnih i opasnih situacija, kažu organizatori.
Seminaru mogu sudjelovati sve žene, bez obzira na dob, tjelesnu spremu ili predznanje.
– ozivamo vas na ovaj besplatan tečaj na kojem ćete uz određene tehnike samoobrane, naučiti podići i svoje samopouzdanje te naučeno kasnije i prenijeti na svoje sestre, prijateljice, kolegice, kćeri, majke, sve one koje su odlučile ne biti žrtve nasilja. S obzirom da smo svjedoci velikog broja nasilja, te kako bi dali svoj doprinos u sprječavanju takvih situacija, pozivamo vas da se odazovete ovom seminaru.
Sudjelovanje se može potvrditi na mail adresu [email protected] ili u inbox facebook stranice Kravmaga centra Zadar.