Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Uhvaćen Zadranin koji je operirao po svlačionicama sportskog centra

15.12.2011. 23:00
Uhvaćen Zadranin koji je operirao po svlačionicama sportskog centra


Inspektori PU zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom iz Zadra, kojeg se sumnjiči da je početkom studenog ove godine, iz svlačionice sportskog centra u Ulici Bruna Bušića u Zadru, 44-godišnjem Zadraninu ukrao mobitel samsung vrijedan oko dvije i pol tisuće kuna. Mobitel je vraćen vlasniku, a protiv 44-godišnjaka je podnesena kaznena prijava.
Istog muškarca sumnjiči se da je 12. studenog ove godine iz svlačionice istog centra, za vrijeme odigravanja utakmice, ukrao četiri mobitela, ručne satove i novac u vrijednosti od oko osam tisuća kuna. Dio ukradenih predmeta vraćen je vlasnicima, a 44-godišnjaku slijedi kaznena prijava zbog krađe.
I obrovački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25 -godišnjakom i 24-godišnjakom iz Zagreba, koje se sumnjiči da su početkom veljače ove godine provalili u prodavaonicu u mjestu Tribanj Šibuljina, iz koje su ukrali cigarete, alkoholna pića i novac u vrijednosti od oko 20 tisuća kuna.
Ista dvojica sumnjiče se da su, u istu prodavaonicu provalili i početkom listopada prošle godine, a i tada su ukrali cigarete i alkoholna pića u vrijednosti od oko 19 tisuća kuna. Zaradili su kaznene prijave.
Prepilio 47 stabala smreke i odnio kući za ogrjev
Tijekom proteklog tjedna, u Biogradu predio Baštijun, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u izgradnji u vlasništvu 43-godišnjaka, iz koje je ukrao štednjak, hladnjak, korito sudopera i nekoliko paketa podnih pločica, u vrijednosti od oko deset tisuća kuna. Za ukradenim se predmetima traga, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.
A, tijekom proteklog vikenda nepoznati je počinitelj iz šume u Kupirovu, predio Bogutovac, u blizini Donjeg Srba, odnio 47 stabala smreke visine između jednog i tri metra u vlasništvu Hrvatskih šuma, vrijednim oko 17 tisuća kuna. Protiv nepoznatog slijedi kaznena prijava.