Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Menadžer godine najavljuje gradnju ekološkog naselja na Pagu

15.12.2013. 23:00
Menadžer godine najavljuje gradnju ekološkog naselja na Pagu


On je najmlađi menadžer godine otkad Udruga hrvatskih menadžera i poduzetnika CROMA dodjeljuje tu nagradu i iz Zadra je. Ima 33 godine, upravlja s dvije tvrtke, a već šest godina živi u mobilnoj kućici. Zvonimir Tudorović je u studenom primio nagradu za najboljeg mladog menadžera godine, ali kako kaže, nije on toliko mlad, već su se drugi malo uspavali.
Tudorović je predsjednik Uprave Hotela Njivice, tvrtke koja ima dva hotela i jedan kamp na Krku, a zajedno s bratom Goranom, vlasnik je zadarske tvrtke Effectus-Consulting za upravljanje i savjetovanje na području turizma, specijalizirane za kampove.
– Moja tvrtka Effectus-Consulting u partnerstvu s Hotelima Njivice je nedavno pobijedila na natječaju za dobivanje koncesije u trajanju 60 godina za kamp u Povljani na otoku Pagu, Punta Rastovac. Investicija iznosi oko 5-6 milijuna eura. Projekt se zove ‘Ekološko naselje nove generacije’ i zaista je zamišljen u pravom smislu tog naziva. Trebala bi to biti jedna lijepa samoodrživa priča s vrtovima, biopročišćivačima i ‘car free zona’. Bio bi to prvi kamp u koji se ne smije ulaziti s automobilom i jedan od većih na širem zadarskom području. Općina Povljana nam daje veliku podršku u otvaranju kampa. Trebalo bi se zaposliti oko 25 ljudi. Odmah krećemo s pripremamama, a kad ćemo otvoriti, ovisi o birokraciji. Optimistična verzija je da ćemo otvoriti 2015., a pesimistična 2016. godine, rekao je Tudorović te dodao da je tvrtka Effectus-Consulting dobila koncesiju i za kamp na Pašmanu, a već upravlja i s kampom na Murteru.