Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Ovo nije prvi put da se opasnost mota oko nas!

16.01.2012. 23:00
Ovo nije prvi put da se opasnost mota oko nas!


U zadnji trenutak smo otkazali put zbog mog nastupa u Crikvenici i nadolazećeg karnevala. Nevjerojatnu smo sreću imali što se nismo našli na tom kruzeru – kazao je zadarski pjevač Mladen Grdović, koji je zajedno sa suprugom Brankicom planirao otići na putovanje upravo kruzerom Costa Concordia.
– Svake godine s prijateljima Bosnićima poslije dočeka Nove godine odlazimo na kruzer. Već smo bili na Costi Sereni i Costi Pacifici i sada smo odlučili isprobati Costu Concordiu koja ima najveće teretane od svih kruzera. I vidiš koja je to srića… U zadnji trenutak smo otkazali. Željeli smo prebaciti putovanje za četvrti mjesec kada je korizma, ali sada ne znam što ćemo, kazuje Mladen kojem je vijest o brodolomu Coste Concordije javio njegov prijatelj Drago Bosnić.
Šokirana sudbinom putnika bila je i Mladenova supruga:
– Žao nam je ljudi, to je stvarno velika katastrofa i mislim da ćemo drugi put dobro razmisliti što ćemo i kako ćemo, kazala je Brankica, dodajući da ovo nije prvi put da se opasnost mota oko njih.
– Ovo sada nam je kao druga Australija. Tada nam se otvarao prozor na zrakoplovu. Bila mi je voda do koljena nasred oceana. Drugi put ćemo razmisliti gdje ćemo, ali na skijanje nećemo jer volimo toplije krajeve i sunčanje. Egipat, Izrael i Afrika su nam uvijek draži, kazuje Brankica dodajući da bi ih na skijanju vjerojatno uhvatila lavina makar i s udaljenosti, no sreća je ipak što u tim trenucima reagira brzo i smireno, dodala je:
– Nije ovo prvi put da smo blizu opasnosti. Jednom je jedna žena pala s balkona pored mene. Zaustavila sam Hitnu pomoć i zvala policiju bez ikakve panike. Tek je oko jedanaest sati počela reakcija organizma na šok, prepričava Brankica.