Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Zebić: U potrazi smo za obrambenim igračima

16.01.2012. 23:00
Zebić: U potrazi smo za obrambenim igračima


Marin Con ovaj tjedan ide na artroskopiju koljena i pitanje je koliko će vremena trebati za njegov oporavak. Upozorao sam i prije da ćemo najveće probleme imati u toj zadnjoj liniji – kazao je Zebić


U ponedjeljak se temperatura spustila vrlo nisko blizu ništice, no to nije spriječilo trenera Zebića da povede nogometaše Zadra u Perivoj Vladimira Nazora. Pripreme za proljetni dio prvenstva su u punom jeku, a Zadrane već u petak očekuje prva ogledna utakmica i to s Hajdukom na Poljudu. Veliko priznanje prvoligašu sa Stanova stiglo je i u vidu proglašenja najboljeg sportaša Zadarske županije za 2011. godinu, Ivan Santini je premoćno osvojio ovaj naslov čime je dokazao da u Zadru ne nedostaje vrhunskih talenata i kvalitete.
– Ponosni smo na Santinija i na ovaj naslov koji je osvojio. To je veliko priznanje za njega, ali i za klub – kazivao je jučer ujutro Dalibor Zebić.
– Zadovoljan sam kako se trenira, svatko daje svoj maksimum na treninzima i tako treba biti i ubuduće. Ima nekoliko igrača koji se žale na manje ozljede, ali sve je to prolazno. Jakov Surać trenira odvojeno i vjerujem da će nam se ubrzo priključiti. Uostalom, iskusan je i najbolje zna kada će biti spreman za veće napore.
Međutim, Zebić ima velike probleme u zadnjoj liniji.
– Marin Con ovaj tjedan ide na artroskopiju koljena i pitanje je koliko će vremena trebati za njegov oporavak. Upozorao sam i prije da ćemo najveće probleme imati u toj zadnjoj liniji. Ubrzano tražimo obrambene igrače i vjerujem da ćemo pronaći kvalitetno rješenje na poziciji stopera.
Zebić je za sada zadovoljan Hrvojem Tokićem, napadačem koji je došao na posudbu iz Hajduka.
– Tokić dobro izgleda na treninzima, vidi se da se trudi i radi punom parom. Za sada sam zadovoljan, vidjet ćemo što će biti u nastavku priprema. Kad je riječ o Santiniju nema nikakvih vijesti oko njegovog eventualnog transfera.
U petak (18 sati) će Zadar na prvu provjeru kod Hajduka.
– Rekao sam već da nam ta utakmica dolazi malo prerano, ali ipak vjerujem, da ću vidjeti neke stvari u tom dvoboju. Prije toga ćemo ovoga tjedna objaviti na koje igrače nećemo računati u nastavku priprema, nakon čega će moći potražiti nove sredine – kazao je u kraćem razgovoru Zebić.