Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Još tražimo sastav za Lokomotivu

15.02.2012. 23:00
Još tražimo sastav za Lokomotivu


Jedno je sigurno, na Maksimiru ćemo protiv Lokomotive igrati s jednim napadačem. Još uvijek nisam siguran hoće li to biti Ivančić ili Tokić, vidjet ćemo sljedećih dana – kazao je Zebić


Zadrani su uspješno apsolvirali i drugu oglednu utakmicu u nekoliko dana. U Novigradu su zgodicima Ivančića i Mršića svladali trećeligaša Novalju. Poveli su Zadrani već u 10. minuti kada je Ivančić lob udarcem poslao loptu u mrežu. Drugi zgoditak momčad Dalibor Zebića postigla je s kreča u 51. minuti, a izvođač je bio Mršić. Zadrov strateg je u toj utakmici dao priliku 20-orici igrača i vidljivo je da još uvijek traži sastav koji će istrčati protiv Lokomotive u 18. kolu Prve HNL.
– Generalno gledajući zadovoljan sam učinkom svoje momčadi protiv Novalje. Iako tu ima još puno prostora za napredak – kazivao je jučer ujutro Dalibor Zebić.
– Činjenica je da imamo problema kada se momčad protiv koje igramo zatvori. Svjesni smo da će biti teško nadoknaditi prvog strijelca Lige Ivana Santinija. Na Tokiću i Ivančiću je težak teret, ali i na veznim igračima koji će u nastavku prvenstva morati dati puno veći obol. Pritom mislim i na bočne igrače.
Navodno je Ivan Fuštar protiv Novalje zaradio ozljedu.
– Radi se o udarcu u gležanj, međutim, po svemu sudeći neće biti većih posljedica. Dobio je dva dana stanke i očekujem ga ubrzo na travnjaku.
Zadrov strateg traži”idealnu” jedanaestoricu koja će se u gostima suprotstaviti Lokomotivi.
– Jedno je sigurno, na Maksimiru ćemo protiv Lokomotive igrati s jednim napadačem. Još uvijek nisam siguran hoće li to biti Ivančić ili Tokić, vidjet ćemo sljedećih dana. Zgusnut ćemo se u veznom redu i na taj način pokušati otupiti igru domaćina. Takvu varijantu ćemo isprobati protiv Solina.
Znači, u Solinu se sigurno igra generalka u petak.
– Vremenski uvjeti su se poboljšali i nema razloga da ne igramo tu utakmicu. Vjerujem da će se travnjak u Solinu do petka potpuno očistiti kako ne bi bilo problema s eventualnim ozljedama. Kako sada stvari stoje, početak utakmice sa Solinom predviđen je za 14 sati – kazao je na kraju kraćeg razgovora Zebić.