Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Uhićena dvojica s dva kg droge

Autor: Minja Gugić

16.03.2010. 23:00
Uhićena dvojica s dva kg droge


Teži dio posla odradili su zadarski policajci koji su uspjeli ući u trag Zagrepčaninu koji posljednjih godina živio na otoku Viru. On ih je odveo do drugog Zagrepčanina i zapljene dva kg droge
Nakon višemjesečne obrade zadarski su policajci uspjeli ući u trag muškarcu s otoka Vira koji ih je doveo do zapljene oko dva kilograma droge, a glavni akteri cijele priče uhićeni su u utorak u Zagrebu.
Naime, prema neslužbenim informacijama s kojima smo jučer raspolagali riječ je oko 700 grama kokaina i preko kilograma hašiša. Radi se o Zagrepčaninu koji posljednjih nekoliko godina živi na otoku Viru i koji navodno nije od ranije poznat zadarskoj policiji zbog zloporabe opojne droge, ali prateći njegov trag policajci su došli do Zagreba i drugog muškarca – Zagrepčanina.
Jučer se o ovom slučaju nisu mogle dobiti nikakve pouzdanije i podrobnije informacije tim više što je, kako saznajemo, za danas najavljena konferencija za novinare PU zagrebačke na kojoj će novinari moći dobiti više informacija o ovoj zajedničkoj akciji zadarske i zagrebačke policije.
Droga je bila namijenjena prodaji na zagrebačkom, ali i zadarskom narko tržištu.