Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Župan: Imao sam dobar osjećaj i pogodio

Autor: Drago Bajković

16.03.2010. 23:00
Župan: Imao sam dobar osjećaj i pogodio

Foto: Vedran SITNICA



Sretan sam zbog tog pogotka koji nam je donio tri vrlo važna boda. Imao sam osjećaj da bih mogao pogoditi, naciljao sam i trenutak kasnije suparnički vratar je vadio loptu iz svoje mreže
Tjedan je za zadarskog Puljanina Dragana Župana započeo više nego vedro, naravno ne samo po pitanju vremenske prognoze. Točnije, već od subote navečer Županovo raspoloženje je odlično, a kako i ne bi bilo kada je upravo on bio strijelac jedinog zgoditka u pobjedi svoje momčadi nad Sesvećanima. U igru je ušao u 64. minuti, a osam minuta kasnije prekrasnim zgoditkom iz slobodnog udarca riješio je pitanje pobjednika. Kao i uvijek Župan je uzvratio na naš telefonski poziv.
– Naravno da je raspoloženje na visokom nivou. Sretan sam zbog tog pogotka koji nam je donio tri vrlo važna boda. Imao sam osjećaj da bih mogao pogoditi, naciljao sam i trenutak kasnije suparnički vratar je vadio loptu iz svoje mreže – kazivao je jučer ujutro zadarski veznjak na privremenom radu u Istri.
– Bit ću još sretniji kada osiguramo prvoligaški ostanak. Činjenica je da smo još uvijek u opasnoj zoni i tako će najvjerojatnije biti do samog kraja prvenstva. Važno je ići iz utakmice u utakmicu i nadam se sretnom završetku.
Župan baš i nema veliku minutažu u pulskom prvoligašu, ali ovaj zgoditak mogao bi promijeniti njegov status kod trenera Zorana Vulića.
– Nedostaje mi minutaža, volio bih kada bi se u nadolazećim utakmicama povećala. Međutim, ne opterećujem se previše time jer sam tu ne mogu puno promijeniti. Zadovoljan sam odnosom s trenerom Vulićem i samo se nadam da ću u nadolazećim utakmicama imati veću minutažu.
Župan naravno prati i rezultate svog bivšeg kluba, a Zadar je u ovome kolu itekako iznenadio remijem na Maksimiru.
– Zadar je moj klub i to će uvijek tako ostati gdje god ja igrao. Naravno da pratim rezultate Zadra i nadam se i vjerujem da će što prije osigurati prvoligaški status. Ostati neporažen protiv lidera prvenstva i to na njegovom terenu u Maksimiru sigurno je veliko iznenađenje. Nadam se da će moji Zadrani tako nastaviti i u sljedećem kolu i pobijediti Međimurje na Stanovima – kazao je na kraju razgovora Župan.


 TRAORE IMA “MUŠICE”


Župan je prokomentirao i najnoviju suspenziju suigrača Traorea kojeg je Vulić izostavio iz sastava jer na zajednički ručak nije došao u trenerci kako je bilo dogovoreno.
– Traore je dobar momak, ali činjenica je da ima neke svoje mušice koje mu itekako otežavaju nogometnu karijeru. Ovoga puta se radilo o banalnoj stvari, ali ako su svi došli u trenerkama kako je bilo dogovoreno zašto ne bi i on.