Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Uskoro osnivanje boćarskog kluba

16.03.2012. 23:00
Uskoro osnivanje boćarskog kluba


Boćalište ujedno predstavlja uvertiru za osnivanje vlastitog boćarskog kluba, a u parku će najmlađi imati ljuljačke, tobogane, konjiće i ostale sadržaje


Vrijedni i poduzetni stanovnici Krmčine u Radovinu ovih su dana izgradili boćalište te pripremili teren budućeg dječjeg zabavnog parka. Boćalište ujedno predstavlja uvertiru za osnivanje vlastitog boćarskog kluba, a u parku će najmlađi imati ljuljačke, tobogane, konjiće i ostale sadržaje. Objekti se nalaze na oko 500 metara četvornih društvenog zemljišta uz samu mjesnu prometnicu. Organizaciju oko realizacije projekata preuzeo je nedavno osnovani Odbor mještana, na čijem je čelu Predrag Dušević, inače predsjednik Općinskog vijeća Ražanac, a u svemu pa i u radu na terenu najviše su mu pomogli sumještani: Ante Dušević, Ivan Žeželj, Luzarijo Dundović, Ive Gračić, Denis Žeželj, Mladen Žeželj, Marin Žeželj, Nikola Dundović, Kristijan Žeželj i Ante Dušević Junior i ostali. Prostor je osvijetljen i hortikulturno oplemenjen te su postavljene klupe.
Zajednički domjenak bio je u Lovačkoj kući, a nastavio se na novoizgrađenom boćalištu. Pored mještana Krmčine, izvođača radova, sponzora te predstavnika Mjesnog odbora Radovin nazočili su mu predsjednik Općinskog vijeća Ražanac Predrag Dušević te dvojica vijećnika Branko Dundović iz Radovina i Božo Čolak iz Krneze. Sve je blagoslovio mjesni župnik don Srećko Frka Petešić.
– Koristim prigodu da zahvalim svim svojim sumještanima na financijskoj potpori i sudjelovanju u ovoj akciji te općinskom načelniku Dragutinu Miočiću i njegovim suradnicima koji su nam za izgradnju boćališta i dječjih sadržaja osigurali građevinski materijal, rekao je predsjednik OV-a i organizacijskog odbora Predrag Dušević.