Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Nakon svađe udario ga kamenom u glavu

16.05.2011. 22:00
Nakon svađe udario ga kamenom u glavu


Zadranin u dobi od 28 godina teško je ozlijeđen i  zadržan je na Odjelu kirurgije zadarske Opće bolnice nakon što ga  je nepoznati muškarac udario kamenom u glavu.
Incident se dogodio u ponedjeljak, sat iza ponoći u Ulici Ante  Starčevića, kod kladionice “PSK”, a intervenciju policije zatražio je  upravo ozlijeđeni mladić kojeg su policajci i zatekli s vidljivom  ozljedom glave. Prema njegovoj prijavi, desetak minuta prije nego  što su došli policajci, on se s tri godine mlađom prijateljicom nalazio  u kafiću “Feniks” u Ulici svetog Vinka Paulskog, gdje je bio i  nepoznati muškarac koji je provocirao djevojku. Obojica su potom  izašli ispred kafića, gdje su se raspravljali, a potom počeli i naguravati  da bi nepoznati muškarac u jednom trenutku 28-godišnjaka kamenom udario u glavu. Za napadačem policajci tragaju.
Srednjoškolac ostao bez mobitela
Zadarski srednjoškolac u subotu poslijepodne oko 15 sati  ostao je bez svog mobitela vrijednog oko dvije tisuće kuna. Krađa se  dogodila na plaži u Hotelskom naselju “Borik” u Zadru, a 16-godišnjakov mobitel “nokia E52” nalazio se u ruksaku. Protiv, za sada  nepoznatog lopova, već je podnesena kaznena prijava zbog krađe.
 Pao s ljestvi i teško se ozlijedio
Zagrepčanin koji se proteklog vikenda želio malo odmoriti  u svojoj kući na predjelu Brdonja u mjestu Vir, na istoimenom  otoku, taj vikend zasigurno nažalost, neće nikada zaboraviti.
Naime, u nedjelju prijepodne 69-godišnjak je, u dvorištu svoje  kuće prilikom čišćenja stabla crnike, stajao na aluminijskim  ljestvama te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao na  kamenom popločano dvorište udarivši glavom u pod pri čemu se  teško ozlijedio. Njegova supruga je odmah pozvala Hitnu pomoć  te je nesretni Zagrepčanin prevezen u zadarsku Opću bolnicu gdje  je zbog težine ozljede i hospitaliziran.