Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Postavljaju semafor, radovi do 15. lipnja

16.05.2016. 22:00
Postavljaju semafor,  radovi do 15. lipnja


Za sav se promet zatvara raskrižje Splitske ulice, Puta Biliga, Borka Šarlije Kese i Ulice Cezana. Liburnija će na svojim internetskim stranicama objaviti raspored vožnje autobusa
U četvrtak 19. svibnja, za sav se promet zatvara raskrižje  Splitske ulice, Puta Biliga, Borka Šarlije Kese i Ulice Cezana.
Nastavak je ovo radova rekonstrukcije dijela Splitske ulice čiji je završetak predviđen 15. lipnja.
Darko Kasap, pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo pojasnio je kako će se raksrižje, koje je inače vrlo prometno,  zatvoriti zbog postavljanja semafora.
– Na tom dijelu predviđeno je postavljanje semafora, zbog čega trebamo taj dio zatvoriti za promet, kako bi se svi radovi mogli izvršiti i u planiranom roku raskrižje staviti u funkciju, kazao je Kasap.
Liburnija će na svojim internetskim stranicama objaviti raspored  vožnje autobusa, ali će do kraja tekućeg tjedna autobus ovom dionicom  prometovati kao i dosad.
Iz Gradske uprave mole građane za strpljenje i poštivanje privremene  prometne regulacije koaj će vrijediti za ovaj dio grada kako bi se svi postojeći radovi mogli završiti na vrijeme, do početka turističke sezone.
– Obilazak će biti označen prometnim znakovima, a pretpostavljamo  kako će dodatni pritisak prometa biti u Ulici Hrvoja Ćustića, Ulici Domovinskog rata i Benka Benkovića. Međutim, ukoliko se budu stvarale  gužve u prometu u vrijeme kada građani odlaze ujutro na posao ili u poslijepdonevnim satima, iz policije su kazali kako će pratiti stanje u prometu, te ako se pokaže potreba i regulirati promet na toj dionici, dodao  je Kasap.