Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Zebić: Očekujem maksimalni angažman

Autor: Drago Bajković

16.06.2010. 22:00
Zebić: Očekujem maksimalni angažman

Foto: Vedran SITNICA



Tek je drugi dan priprema, ali već sada mogu kazati kako je vidljivo da se ide 100 na sat. U svakom slučaju to se i očekuje od svakog pojedinca, a onaj za kojeg ocijenimo da ne daje svoj maksimum nećemo ni trpjeti na pripremama, kazao je Zebić
Vrijeme: 8.30. Mjesto radnje: ŠRC Višnjik. Subjekt: NK Zadar. Povod: Pripreme za predstojeću sezonu. Ukratko bi na taj način mogli sažeti sadržaj jučerašnjeg prvog treninga nogometaša Zadra, koji su pod budni okom trenera Dalibora Zebića i njegova pomoćnika Zvone Jurića nizali krug za krugom na “Banini”. Poslijepodnevni trening bio je planiran za 18 sati na travnjaku Stanova. Zadrani će u prvoj fazi priprema koje odrađuju u Zadru trenirati po sistemu 2-2-1, što bi značilo dva dana po dva treninga, treći jedanput, a slobodna je nedjelja. Jučer su se na treningu pojavili svi oni koji su bili i na prozivci, novih igrača barem jučer nije bilo.
– Tek je drugi dan priprema, ali već sada mogu kazati kako je vidljivo da se ide 100 na sat. U svakom slučaju to se i očekuje od svakog pojedinca, onaj za kojega ocijenimo da ne daje svoj maksimum nećemo ni trpjeti na pripremama. S obzirom da je s nama puno mladih igrača očekujem maksimalni angažman i borbu za svaku poziciju. Konkurencija je dobra stvar, poticaj za svakog igrača – kazao je nakon jutarnjeg treninga Zebić.
Kao što je poznato Zadrani će prvu oglednu utakmicu odigrati u gostima kod novog prvoligaša Splita, 26. lipnja, a početkom srpnja trebali bi put Moravskih Toplica gdje će odraditi drugu fazu priprema.